Egyszerűsített nézet TELJES NÉZET
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetés riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!

Keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön számára leginkább megfelelő termékekről, a vásárlás menetéről és az igényelhető kedvezményekről!

Már rendelkezik licenckulcssal vagy felhasználónév-jelszó párossal? Látogasson el az ESET Licenckezelőjébe a my.eset.com/license weboldalon!

Miért jobb a fizetős antivírus az ingyenesnél?

Az ingyenes antivírusok az esetek túlnyomó többségében az éves előfizetéses formában terjesztett testvérük lebutított, erősen funkcióhiányos változatai, amikben nem található meg böngészővédelem, valós idejű fájlrendszer-védelem, e-mail védelem és a többi olyan szolgáltatás, amik nélkül a szoftver használatának szinte nincs is értelme. Az ingyenes antivírusok használata hamis biztonságérzetet eredményez, hiszen közel sem biztosítják a rendelkezésre álló legjobb védelmet.

ESET antivírus és védelmi szoftverek
üzleti felhasználóknak

A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épülő ESET Endpoint Antivirus és Endpoint Security legújabb verziója megújult felületen biztosítja a már ismert gyors és hatékony vírusvédelmét, valamint robusztus tűzfalát vállalati ügyfeleink számára.

Legyen szó bármelyik népszerű operációs rendszer platformról (Windows, Linux, BSD, MacOS, Android, virtualizált rendszerek) és kiszolgálótípusról (általános kiszolgáló, levelezőszerver, fájlszerver), az ESET megoldásai minden esetben hatékony és központilag is konfigurálható védelmet nyújtanak a vállalati infrastruktúra minden elemén, még a Home Office-ban dolgozó munkatársak által használt eszközökön is – garantálva az adatok bizalmasságát és sértetlenségét a (zsaroló)vírusokkal, valamint a rosszindulatú hackerekkel szemben.

20% kedvezmény önkormányzatok és állami intézmények számára
50% kedvezmény diákok, pedagógusok és egészségügyi dolgozók, továbbá nonprofit, egészségügyi, oktatási és kulturális intézmények számára
50% kedvezmény Magyar Honvédségnél vagy a Belügyminisztérium bármely háttérintézményénél dolgozói jogviszonnyal rendelkező magánszemélyek számára

ESET antivírus és védelmi szoftverek
Otthoni felhasználóknak

Nemcsak a cégek és egyéb intézmények vannak kitéve a zsarolóvírusok fenyegetéseinek. A kiberbűnözők a legtöbb esetben válogatás nélkül, potenciális áldozatok ezreinek juttatnak el kártevőket, hogy azok aztán csak milliós váltságdíj fejében férhessenek ismét hozzá legféltettebb fotóikhoz, videóikhoz és dokumentumaikhoz.

Az ESET NOD32 Antivirussal és Internet Security-vel minimálisra csökkenthető a kártevő fenyegetettség, az ESET Smart Security Premium extra szolgáltatásaival pedig maximalizálható az egyéb biztonsági kockázatok elleni védelem – számítógépen, tableten és okostelefonon egyaránt.

50% kedvezmény Magyar Honvédségnél vagy a Belügyminisztérium bármely háttérintézményénél dolgozói jogviszonnyal rendelkező magánszemélyek számára

Árajánlat
A Makay.net böngészősütiket (cookie-kat) szeretne használni a felhasználói elégedettség fokozására és látogatási mérésekre. Adatvédelmi tájékoztató