Egyszerűsített nézet TELJES NÉZET

Etikus hacker gyakornokprogram

Kiberbiztonsági szakértővé, vagy más néven hackerré válni nagyon nehéz feladat – rengeteg tanulás és munka szükséges ahhoz, hogy valaki elérjen egy, a gyakorlatban is használható tudásszintet. A hálózati, a programozási, a rendszerüzemeltetési és a kiberbiztonsági ismeretekre szinte lehetetlen hiánytalanul szert tenni, viszont mi megpróbálunk segítséget nyújtani ezen a hosszú úton.

Gyakornokprogramunk nem titkolt célja, hogy csapattagokat neveljünk ki az újoncokból – egy kötetlen, távolról is végezhető, laza munkaformában. Mi segítjük a fejlődésedet, te pedig segíted a munkánkat – hatékonyságra törekvő kooperációban, ahol egymást támogatva dolgozunk.

Ez egyben azt is jelenti, hogy gyakornokprogramunk nem tanfolyam, nem iskola és nem tematikus, lépésről lépésre oktatás – csupán lehetőség egy olyan csapathoz való csatlakozásra, ami segít, ha problémád van, válaszol, ha kérdésed van és feladatokat ad, amivel új dolgokat tanulhatsz meg.

Akit keresünk...

Amit kínálunk...

Amivel foglalkozhatsz...

Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád magadat a gyakorlatban, új dolgokat tanulnál meg, sőt akár még Te is tanítanál nekünk újonnan megismert infókat, írj a jozsef@makay.net e-mail címre, és vágjunk is bele!

Árajánlat
A Makay.net böngészősütiket (cookie-kat) szeretne használni a felhasználói elégedettség fokozására és látogatási mérésekre. Adatvédelmi tájékoztató