Egyszerűsített nézet TELJES NÉZET

Keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön számára leginkább megfelelő termékekről, a vásárlás menetéről és az igényelhető kedvezményekről!

Miért jobb a fizetős antivírus az ingyenesnél?

Az ingyenes antivírusok az esetek túlnyomó többségében az éves előfizetéses formában terjesztett testvérük lebutított, erősen funkcióhiányos változatai, amikben nem található meg böngészővédelem, valós idejű fájlrendszer-védelem, e-mail védelem és a többi olyan szolgáltatás, amik nélkül a szoftver használatának szinte nincs is értelme. Az ingyenes antivírusok használata hamis biztonságérzetet eredményez, hiszen közel sem biztosítják a rendelkezésre álló legjobb védelmet.

G Data antivírus és védelmi szoftverek
üzleti felhasználóknak

A DeepRay mesterséges intelligenciával támogatott G Data motorjára épülő Client Security és Endpoint Security legújabb verziója megújult felületen biztosítja a már ismert gyors és hatékony vírusvédelmét, valamint robusztus tűzfalát vállalati ügyfeleink számára.

Legyen szó munkaállomásokról és kiszolgálókról, a G Data megoldásai minden esetben hatékony, könnyen konfigurálható védelmet nyújtanak a vállalati infrastruktúra elemein, még a Home Office-ban dolgozó munkatársak által használt eszközökön is – garantálva az adatok bizalmasságát és sértetlenségét a (zsaroló)vírusokkal, valamint a rosszindulatú hackerekkel szemben.

G Data antivírus és védelmi szoftverek
Otthoni felhasználóknak

Nemcsak a cégek és egyéb intézmények vannak kitéve a zsarolóvírusok fenyegetéseinek. A kiberbűnözők a legtöbb esetben válogatás nélkül, potenciális áldozatok ezreinek juttatnak el kártevőket, hogy azok aztán csak milliós váltságdíj fejében férhessenek ismét hozzá legféltettebb fotóikhoz, videóikhoz és dokumentumaikhoz.

A G Data Antivirussal, Internet Security-vel és Total Security-vel minimálisra csökkenthető a kártevő fenyegetettség, a G Data Mobile Security for Android szolgáltatásaival pedig maximalizálható az egyéb biztonsági kockázatok elleni védelem – számítógépen, tableten és okostelefonon egyaránt.

G Data antivírus és védelmi szoftverek
Androidos okostelefonokra és tabletekre

Az androidos FluBot vírus sikeresen megtámadta Magyarország közel teljes lakosságát, amivel egy időben több százezer magyar telefonszám került nyilvánosságra egy korábbi Facebook-adatszivárgásból. Ezek eredményeként rengetegen estek bankszámlákra koncentráló kiberbűnözők áldozatául.

A digitális világ aktuális állapota megköveteli, hogy a számítógépünk mellett az okostelefonjainkat és tabletjeinket is fejlett védelemmel lássuk el, főleg ha ugyanazt az eszközt használjuk privát célokra és munkavégzésre. Ebben lesz segítségünkre a Mobile Security for Android és a vállalati ügyfelek számára az Endpoint Security for Android.

Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetés riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Árajánlat
A Makay.net böngészősütiket (cookie-kat) szeretne használni a felhasználói elégedettség fokozására és látogatási mérésekre. Adatvédelmi tájékoztató