Egyszerűsített nézet TELJES NÉZET

iStorage datAshur és diskAshur titkosított adathordozók

Keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön számára leginkább megfelelő termékekről, a vásárlás menetéről és az igényelhető kedvezményekről!

Miért ajánljuk Önnek az iStorage titkosított adathordozóit?

Manapság egyre többen fordítanak nagy figyelmet a felhasználói fiókok védelmére, hogy azokból érzékeny adatok ne kerüljenek illetéktelenek kezébe – miközben a személyes és/vagy munkahelyi célokra szánt pendrive-ok és külső adathordozók védelméről szinte mindenki megfeledkezik. A problémát súlyosbítja, hogy az esetek jelentős részében a szenzitív céges adatokat is tároló eszközöket kis méretük miatt tulajdonosaik meglehetősen gyakran vesztik el, vagy hagyják nem-biztonságos helyeken. Erre nyújtanak megoldást az iStorage kompakt, mindenki számára könnyedén használható, erős titkosítással ellátott adathordozói.

iStorage datAshur titkosított pendrive-ok

Az iStorage datAshur titkosított pendrive-okat azoknak ajánljuk, akiknek személyes és egyéb szenzitív adatokat kell szállítaniuk eszközök között, méghozzá offline, az internet kihagyásával.

Az AES-256 hardveres titkosítással, brute-force elleni védelemmel és számos FIPS minősítéssel rendelkező datAshur pendrive-ok a legkülönfélébb tároló kapacitással érhetőek el – 4 GB-tól egészen 64 GB-ig. Az adathordozó a PIN-kód megadása és az USB-aljzatba való csatlakoztatása után teljesen hagyományos pendrive-ként látható az azt kezelő eszköz számára – külön driver (eszközmeghajtó) telepítése nem szükséges egyetlen operációs rendszer platformon sem.

iStorage diskAshur titkosított külső merevlemezek és SSD-k

Amennyiben nagyobb kapacitású, de szintén AES-256 hardveres titkosítással, brute-force elleni védelemmel és számos FIPS minősítéssel rendelkező adathordozóra lenne szükség, viszont a 64 GB-os pendrive már kevés, a diskAshur külső merevlmezek és SSD-k lesz a megfelelő választás

Az AES-256 hardveres titkosítással, brute-force elleni védelemmel és számos FIPS minősítéssel rendelkező diskAshur külső adathordozók a legkülönfélébb tároló kapacitással érhetőek el – 500 GB-tól egészen 16 TB-ig. Az adathordozó a PIN-kód megadása és az USB-aljzatba való csatlakoztatása után teljesen hagyományos külső adathordozóként látható az azt kezelő eszköz számára – külön driver (eszközmeghajtó) telepítése nem szükséges egyetlen operációs rendszer platformon sem.

Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetés riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Árajánlat
A Makay.net böngészősütiket (cookie-kat) szeretne használni a felhasználói elégedettség fokozására és látogatási mérésekre. Adatvédelmi tájékoztató