Egyszerűsített nézet TELJES NÉZET

Penetrációs teszt, behatolásteszt, sérülékenységek validálása
(penetration testing)

A webes, hálózati és rendszerszintű sérülékenységvizsgálatokkal és penetrációs tesztekkel fényt derítünk azon sebezhetőségekre, amiknek kihasználásával a támadók manuális vagy automatizált módszerekkel átvehetik az irányítást a vizsgálat hatőkörébe tartozó kiszolgálók felett.

Ügyfeleink számára két sérülékenységkezelési lehetőséget biztosítunk vizsgálataink során:

A sérülékenységek penetrációs tesztjét szigorúan ellenőrzött és naplózott környezetben, a Megbízó folyamatos tájékoztatásával, az általa jóváhagyott időintervallumban, előzetes egyeztetésel végezzük, hogy minden érintett felkészülhessen az esetlegesen fellépő anomáliákra.

Keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön által üzemeltetett rendszerek fenyegetettségéről!

Webes, hálózati és rendszerszintű sérülékenységvizsgálat Weboldalak és webszerverek sérülékenységvizsgálata Internetes kiszolgálók DDoS terheléstesztelése Kiberfenyegetési riasztások – Cyber Threat Intelligence Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás
Árajánlat
A Makay.net böngészősütiket (cookie-kat) szeretne használni a felhasználói elégedettség fokozására és látogatási mérésekre. Adatvédelmi tájékoztató