Egyszerűsített nézet Teljes nézet

Zsarolóvírus, ransomware és hackertámadás elleni védelem
(Antivírus, tűzfal és oktatás)

A cégek jelentős része csak a biztonsági incidensek bekövetkezése után kezd érdeklődni a kiberbiztonsági piac kínálata iránt, holott a megfelelő védelem alkalmazása nélkül előbb-utóbb mindenki áldozatul esik.

Védelmi szoftverek cégeknek és magánszemélyeknek

A zsarolóvírusok és az egyéb digitális kártevők által elkövetett támadások jelentős része könnyedén elhárítható lenne megfelelően konfigurált védelmi szoftverekkel, amik még a kártékony kód aktívvá válása előtt észlelnék és megállítanák a veszélyes anyagokat.

A tőlünk segítséget kérő magánszemélyek és cégek fele nem rendelkezett antivírussal a támadás idején, aminek következtében több millió forintos kárt voltak kénytelenek elszenvedni, ha az incidenskezelésük során olyan lépéseket tettek, amivel lehetetlenné vált az adat-helyreállítás.

Ügyfeleinknek számos gyártó (ESET, Kaspersky, G Data, Panda, Fortinet, Trend Micro) termékeit és licenckonstrukcióit biztosítjuk, hogy mindenki olyan védelmi megoldással rendelkezzen, amire szüksége van – se feleslegesen többel, se kevesebbel.

Árajánlat kérése

Védelmi eszközök cégeknek és magánszemélyeknek

A szoftveres, kártékony kód elleni védelmi megoldások csak a támadások bizonyos fajtái ellen védenek – e-mailben terjesztett kártevők, webes kódok, stb. Viszont számos olyan támadási metódus létezik, amit ezek a szoftverek nem tekintenek gyanús működésnek vagy tevékenységnek, hiszen egyáltalán nem tűnnek annak, ha a támadók már rendszergazdaként tevékenykednek az eszközökön.

Egy modern, multifunkcionális hálózati tűzfal viszont olyan tevékenységeket is felismer, amiket egy „antivírus” nem képes. Az általunk forgalmazott Fortinet NGFW (következő generációs tűzfal) eszközök – köszönhetően a különböző teljesítmény- és árkategóriájú modelleknek – az igények széles palettáját lefedik, kezdve a kisvállalkozások védelmétől, egészen a nagy céges hálózatokig.

Árajánlat kérése

Keressen minket, míg nem késő!

Ne várja meg, hogy bekövetkezzen a digitális katasztrófa! A védelembe való minimális befektetéssel rengeteg kiadást és egyéb problémát spórolhat meg magának és cégének.

Kattintson az Árajánlat gombra, és mi további részletekkel, valamint segítséggel szolgálunk a probléma orvoslásában!

Hogyan működnek a zsarolóvírusok, ransomware-ek? Mit tegyünk zsarolóvírus-támadás esetén? Incidensek vizsgálata, nyomelemzés és intézkedési terv Kiberbiztonsági Fenyegetésfigyelő Csoport Antivírus, vírusirtó szoftverek