Egyszerűsített nézet TELJES NÉZET

Néhány szóban a Makay.net-ről

A Makay.net webcímen elérhető kibervédelmi vállalkozásként technológiákat és szolgáltatásokat nyújtunk kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, valamint magánszemélyek számára.

Célunk, hogy ügyfeleink a legmodernebb megoldásokkal és intézkedésekkel készüljenek fel a támadások ellen – legyen szó online szolgáltatások, weboldalak, ipari vezérlőrendszerek vagy hálózati infrastruktúrák védelméről. Tanácsadást, sérülékenységi vizsgálatokat, offenzív teszteket és védelmi termékeket szolgáltatunk a kiberbiztonság minden területére.

A felkészülés mellett ügyfeleink utólagos kárenyhítési feladatokban is számíthatnak a segítségünkre, minden problémát megoldandó kihívásnak tekintünk – zsarolóvírusok, webes és hálózati kibertámadások, lehallgatás, kompromittált felhasználói fiókok, nulladik napi támadások és minden egyéb veszélyforrás ellen.

Makay József
(kiberbiztonsági szakértő, etikus hacker)

Makay József 2007-ben kezdte informatikai pályafutását, amikor elindította technológiai magazinját, az Androbit.net-et, ami rövid időn belül Magyarország egyik legolvasottabb tech-médiumává nőtte ki magát. A magazin főszerkesztői pozíciója mellett a Nokia kutatás és fejlesztés részlegéhez is csatlakozott, ahonnan több évnyi fejlesztést és üzemeltetést követően a Black Cell Kft-hez igazolt át. Itt már kizárólag a kiberbiztonsággal foglalkozott és szerzett gyakorlati tapasztalatokat auditori szerepben.

Certified Ethical Hacker (CEH) minősítésével jelenleg a saját kiberbiztonsági vállalkozását, a Makay.netet vezeti, mellette pedig a Hunguard Kft-nél dolgozik sérülékenységvizsgálati vezetőként és auditorként, ahol a bank-, a közmű- és a szolgáltatói szektor szereplőinek kiberbiztonságát auditálja.

Makay Ágnes Krisztina
(projektmenedzser)

2017 októberétől az projektmenedzseri feladatokat Makay Ágnes Krisztina látja el, aki a korábbi irodavezetői tapasztalataira építkezve egy jóval magasabb szintre emelte a kiberbiztonsági vállalkozás koordinációs feladatainak elvégzését.

Többek között ő felel a projektek adminisztratív lebonyolításáért, a számlázásért, az ügyfelekkel való kapcsolattartásért és a különböző beszerzésekért, aminek köszönhetően minden folyamatunk jól meghatározott lépések szerint, irányítottan halad.

Ványi Rajmond
(kiberbiztonsági szakértő, etikus hacker)

Ványi Rajmond több mint 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az informatikai biztonság területén. Számos sérülékenységvizsgálatban, behatolási tesztben és IT biztonsági ellenőrzésben vett részt, főként a pénzügyi szektorban. Professzionális tapasztalattal rendelkezik az információs rendszerek és az üzleti folyamatok auditálásában, valamint az információs rendszerek ellenőrzésében.

Tapasztalatait az EY és a Deloitte Big four tanácsadó cégeknél szerezte, továbbá rendelkezik az OSCP (Offensive Security Certified Professional), OSWP (Offensive Security Wireless Professional), valamint CEH (Certified Ethical Hacker) minősítésekkel is.

Certified Ethical Hacker – hivatalos minősítés

Elérhetőségek

Telefonszám: +36-30-391-3669
Signal app: +36-30-391-3669

E-mail: jozsef@makay.net
PGP: http://keys.gnupg.net
Bankszámla: 11712004-21427905
IBAN: HU20117120042142790500000000 (SWIFT: OTPVHUHB)
Adószám: 68026293-2-35
EU adószám: HU68026293
Nyilvántartási szám: 51110705

Árajánlat
A Makay.net böngészősütiket (cookie-kat) szeretne használni a felhasználói elégedettség fokozására és látogatási mérésekre. Adatvédelmi tájékoztató