Az Androbit technológiai magazin médiaajánlata

Az Androbitnél rendkívül nagy figyelmet fordítunk arra, hogy olvasóink és hirdetőink egyaránt elégedettek legyenek a munkánkkal és az eredményeinkkel. Olyan reklámfelületeket és formátumokat biztosítunk weboldalunkon, amik nemcsak nem zavarják az olvasókat, de egyenesen releváns tartalomként szolgál számukra.

Weboldal: https://androbit.net
Részletek és árajánlat: mail@androbit.net
Tartalom

Google Vezető Hírek

A Google az Androbitet is beválogatta azon médiumok közé, amiknek kínálatából összeállítja a keresőoldal tetején megjelenő Vezető Hírek tartalmát. Ez azt jelenti, hogy az Androbiten közzétett szponzorált tartamak jó eséllyel a Google Vezető Hírekben is megjelennek.

Sajtóközlemények publikálása

Potenciális ügyfeleinktől szívesen fogadjuk a különböző sajtóközleményeket és sajtóanyagokat, viszont a nagy tartalommennyiség és az olvasók érdekeinek figyelembe vétele miatt ezek többségét nincs lehetőségünk publikálni. Magasabb prioritásúnak ítélt (termékbejelentések, akciók, stb.) közlemények megjelenítésére javasoljuk a lentebb bemutatott „Szponzorált hírek, cikkek és bejelentések” című megoldásunkat.

Rögzített reklámbannerek

A rögzített reklámbannereket az oldal felső részén, az oldalsávban és a tartalomban helyezzük el, lehetőleg olyan formában, hogy ne zavarják az olvasókat, mégis találkozzanak velük. A reklámok beépítésénél a reszponzivitásra is nagy gondot fordítunk, hogy a blokkok számítógépen, tableten és okostelefonon egyaránt helyesen jelenjenek meg.

Szponzorált hírek, cikkek és bejelentések

Bár a reklámbanner még mindig nagyon népszerű az online marketingben, tapasztalataink szerint egy jól megfogalmazott, szerkesztett, illusztrált és több közösségi médiumon megosztott cikk jóval több embert érhet el, mint egy reklámbanner, amit a leleményes olvasók akár blokkolhatnak is.

Szponzorált minicikkek

Rövidebb bejelentésekhez, akciókhoz és alacsony költségvetésű tartalmakhoz egy úgynevezett minicikk tartalomkategóriát is biztosítunk, ami hasonló egy teljes cikkhez, de annál sokkal rövidebb. A minicikk egy képből, egy címből, 3-4 mondatni ajánlóból és egy kattintható gombból áll, ami egy kiválasztott cél URL-re irányítja az olvasót.

Szponzorált terméktesztek

Szponzorált terméktesztekben vállaljuk termékek (hardver és szoftver) részletes kipróbálását és szakmai bemutatását, hogy olvasóink első kézből, egy független médium tapasztalatain keresztül ismerhessék meg azokat. A termékekről professzionális fotókat és videókat is készítünk, hogy még látványosabb formában közvetíthessük az üzenetet az emberek felé.

Szponzorált Facebook-megosztások

Hirdetőink számára lehetőséget biztosítunk a szponzorált cikk Facebook-megosztásának további népszerűsítésére fizetett Facebook Boost formájában. Már alacsonyabb költségek mellett is megtöbbszörözhető az elért közönség mérete, amivel még hatékonyabbá válik a kampány.

Szponzorált Facebook Page Plugin

A hirdető termékeihez kapcsolódó tartalmainkban elhelyezhetjük a hirdető Facebook-oldalának dobozát, amivel az érdeklődők azonnal kedvelhetik azt. A megoldás segítségével közvetlenül növelhető a hirdető Facebook-oldalának kedvelési száma.

Szponzorált rovatok

Hirdetőink számára célzott hirdetésmegjelenítést biztosítunk szponzorálható rovatok, helyesebben címkék formájában. Részletesen megadhatjuk, hogy az adott reklámkampány milyen tartalmi kulcsszavak (gyűjtőfogalom, márkanév, szakmai kifejezés, stb.) esetén jelenjen meg, ezzel elérve a tematikus, célzott elérést.

Push Notification üzenetek

Már több ezer olvasónk engedélyezte az Androbit számára, hogy úgynevezett Push Notification formájában értesítsük őket újdonságainkról és érdekességeinkről. A Push Notification tulajdonképpen egy rendszerüzenet, ami nagyon hasonlít az „új üzenet érkezett” típusú értesítésekhez az okostelefonokon. Mi adhatjuk meg az értesítés képét, címét, szövegét és az érintésre megnyíló weboldal URL-jét is. Mintha több ezer embernek küldenénk SMS-t, aminek értesítése azonnal a kívánt weboldalra irányítja a felhasználókat.