Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Biztonságos weboldal, honlap készítése, fejlesztése, vásárlása és üzemeltetése

A kibertámadások jelentős részében a cégek weboldala esik áldozatul, ami súlyos adatvédelmi és reputációs károkat okozhat, az esetleges hatósági bejelentési kötelezettségekről nem is beszélve.

A legnagyobb kockázatott a rosszul üzemeltetett tartalomkezelők (WordPress, Joomla stb.) jelentik, ugyanis ezek kifejezetten komplex kódbázist futtatnak, ami magában hordozza az esetleges biztonsági sérülékenységek lehetőségét is, amikkel manipulálható a weboldal és a kiszolgáló működése.

Ugyanakkor a cégek túlnyomó többségének nem is lenne szüksége fejlett tartalomkezelőre, hiszen nem szolgáltatnak webshopot, sem fórumot, sem egyéb dinamikus, az internetes felhasználók által is bővíthető tartalomtípust. Ezeknek a cégeknek inkább egy biztonságos, lényegében feltörhetetlen, statikus weboldalra lenne szükségük, nullára csökkentve a kiberbiztonsági incidensek lehetőségét és a kapcsolódó büntetések mértékét.

Költséghatékony és biztonságos weboldalaink

Az Ön igényei vagy cége jellemzői alapján alakítjuk át az alapsablonokat, hogy az elkészült weboldal mindenkit lenyűgözzön.

29 999 Ft 
(+ 27% ÁFA)
elkészítési alapdíj
4 999 Ft 
(+ 27% ÁFA)
eseti karbantartási díj

FIGYELEM! A feltüntett árak nem tartalmazzák az esetlegesen felmerülő szerverbérlési költségeket.

Mikor válasszon minket?

Keresse szakértőinket!

Kérjen tájékoztatást a Makay Kiberbiztonsági Kft. szakértőitől az Árajánlat gombbal és szerezzen egy költséghatékony, de biztonságos weboldalt!

GDPR tanácsadás, felkészítés és megfelelés Rendszer- és adatvédelmi megoldások Webes, hálózati és rendszerszintű sérülékenységvizsgálat Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás Kiberbiztonsági Fenyegetésfigyelő Csoport
Árajánlat