Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Pentera automatikus penetrációs teszt platform

A Pentera automatikus penetrációs teszt platformja egy komplex biztonsági eszköz, amely a szervezetek külső és belső hálózati védelmének folyamatos monitorozására és tesztelésére szolgál. A platform képes felismerni és térképezni a webes támadási felületet, beleértve a domaineket, webes interfészeket, IP-címeket, hálózatokat és átjárókat. Ezt követően a Pentera biztonságosan kihasználja ezeket az eszközöket a legújabb támadási technikák segítségével, hogy felfedje a teljes támadási vektorokat, mind külső, mind belső szinten.

A platform képes kimutatni az egyes biztonsági rések üzleti hatását, és prioritást adni a különféle támadási vektorok mögötti alapvető okoknak. A Pentera által generált költséghatékony javítási listák és lépésről lépésre haladó utasítások segítségével a szervezetek javíthatják a biztonsági réseket, és értékelhetik a javítások pozitív hatását az IT-pozícióra.

A Pentera továbbá valós támadásokat hajt végre biztonságos környezetben, lehetővé téve a valódi kockázatok és biztonsági rések azonosítását, és segít a javítási erőforrások prioritizálásában azon gyengeségekre, amelyek a vállalat valós kockázatának 95 százalékát jelentik. A platform folyamatosan teszteli a teljes támadási felületet, így a csapatok valós időben kaphatnak tájékoztatást a biztonsági helyzetükről az egész biztonsági rendszerükön keresztül.

A Pentera Labs kutatócsoportja az Attack Orchestratort a legújabb fenyegetésekkel táplálja, beleértve a zsarolóvírus törzseket is, hogy a szervezetek mindig felkészültek legyenek a folyamatosan változó fenyegetésekre.

Pentera funkciólista

A Pentera felhasználási területei

A Pentera licenc megvásárlása

A Pentera penetrációs teszt platform különösen ajánlott azon szervezetek számára, ahol dedikált red team csapat teszteli folyamatosan a céges infrastruktúra ellenállóságát a kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben. Keressen minket a szoftver használatával, valamint megvásárlásával kapcsolatban!

Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt szolgáltatás
Árajánlat