Makay Pipe Symbol
Sérülékenységvizsgálat és
penetrációs teszt központ

Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt szolgáltatásainkkal és termékeinkkel a kibertámadások még időben megelőzhetőek.

Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Sérülékenységvizsgálat és Penetrációs Teszt Központ

Ingyenes sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt

Ingyenes HACKR sérülékenységkeresőnket azoknak a cégeknek ajánljuk, akik kételkednek a sérülékenységvizsgálat szükségességében. A célunk az, hogy a szervezetek olyan szemmel láthassák kiszolgálóikat, ahogyan azokat a kiberbűnözők és az automatikus támadótechnológiák is látják.

■ ■ ■

HACKR

Magas és kritikus kockázatú sérülékenységek az elmúlt 30 napból

Hálózati és webes sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt

Mobilapp sérülékenységvizsgálat

Operációs rendszer szintű biztonsági audit, hardening-ellenőrzés Windowson és Linuxon

Egyéb sérülékenységvizsgálati szolgáltatásaink

Leggyakoribb sérülékenységtípusok és javításuk

A sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt vizsgálati paraméterei Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt lépései Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Automatikus sérülékenységvizsgálat korlátai, eredményei OWASP Top 10 sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt OWASP Web Security Testing Guide Checklist Threat-Led Penetration Testing (TLPT), Red Teaming Űripari szervezetek, űrrendszerek kiberbiztonsága
Árajánlat