Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt lépései

Amennyiben a Makay Kiberbiztonsági Kft. vizsgálati folyamatáról szeretne többet megtudni, kérjük látogasson el a sérülékenységvizsgálat szolgáltatás lapjára!

Webalkalmazás sérülékenységvizsgálat

Információgyűjtés

Konfiguráció és rendszerbevezetés vizsgálata

Identity Management Vizsgálat

Authentikáció Vizsgálat

Authorizáció vizsgálat

Munkamenet kezelés vizsgálata

Input Validáció vizsgálata

Hibakezelés vizsgálata

Gyenge titkosítás vizsgálata

Üzleti logika vizsgálata

Kliens oldal vizsgálata

Infrastruktúra vizsgálat (külső sérülékenységvizsgálat)

Footprinting

Hosztok azonosítása

Szolgáltatás kipörgetés

Gyengeségek és sérülékenységek

Exploitok

Sérülékenységvizsgálat szolgáltatás árajánlat

Keresse etikus hacker kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön által üzemeltetett rendszerek fenyegetettségéről!

Automatikus sérülékenységvizsgáló szoftverek

Figyelem! A sérülékenységvizsgáló szoftverek nem váltják ki a Makay Kiberbiztonsági Kft. szakértői által végzett teljes értékű vizsgálatot és kizárólagos használatukkal nem teljesíthető a különböző követelményrendszerek (ISO27001, NIST SP 800-53, OWASP WSTG, PCI-DSS stb.) belső sérülékenységvizsgálatokra vonatkozó kontrolljainak való megfelelés.

Mivel jelenleg nincs olyan sérülékenységvizsgáló szoftver a piacon, ami komplexebb környezetben is képes alacsony fals-pozitív és fals-negatív hibarátát teljesíteni, ügyfeleink igényelhetik a saját üzemeltetésű szkennereik jelentéseinek (riportjainak) értelmezését és felülvizsgálatát.

Acunetix Tenable Nessus Professional Rapid7 Nexpose Rapid7 Metasploit Pro GFI LanGuard
Rapid sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt webfejlesztők számára Home office távmunka biztonsági vizsgálata, ellenőrzése, auditálása Penetrációs teszt, behatolásteszt, sérülékenységek validálása Internetes kiszolgálók DDoS terheléstesztelése Kiberfenyegetési riasztások – Cyber Threat Intelligence Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás Sérülékenységvizsgáló szoftver vagy manuális vizsgálat és penetrációs teszt
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Árajánlat