Makay AI Symbol
Mesterséges intelligenciával
a kibertámadások ellen

A versenytársai és a kiberbűnözők már AI-t használnak a hatékonyságuk növelésére.
Használja Ön is!

Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

AI Biztonsági Szabályzat – Milyen problémákra jelent megoldást?

Az AI szolgáltatásokat egyre gyakrabban alkalmazzák a vállalatok az üzleti hatékonyság növelésére és a termelékenység javítására. Azonban az alkalmazottak által megosztott adatok védelme szempontjából, amelyek üzleti titkokat is tartalmazhatnak, fontos kérdések merülnek fel.

AI rendszer védelme

A legtöbb ilyen szolgáltatás nem rendelkezik semmilyen biztonsági tanúsítvánnyal, ami bizonyítaná, hogy valamilyen kiberbiztonsági ellenőrzésen is átesett. Az AI szolgáltatásban tehát olyan sérülékenységek lehetnek, amikkel megszerezhetőek az alkalmazottak által beküldött kérdések és válaszok.

Cégtitok reklámokban

az alkalmazottak nem tudják pontosan, hogy az AI szolgáltatások hogyan használják fel az általuk megosztott adatokat. Ebből az következik, hogy az adatok védelme és az üzleti titkok védelme nem garantált, és hozzájárul az érzékeny információk kiáramlásához.

Maszkolás hiánya

Az alkalmazottak nem mindig végzik el az adatok anonimizálását vagy maszkolását az AI-val való feldolgozás előtt. Az ilyen hozzáállás eredménye lehet, hogy az üzleti titkokkal rendelkező adatok hozzáférhetővé válnak az AI szolgáltatások számára.

Összességében, az alkalmazottak által megosztott adatok, amelyek üzleti titkokat is tartalmazhatnak, jelentős problémákat okozhatnak az adatbiztonság és az üzleti titok védelme szempontjából, ha azokat az AI szolgáltatásokkal osztják meg. Az adatok védelme érdekében az alkalmazottaknak tudatosnak kell lenniük az adatok anonimizálásának és maszkolásának fontosságával kapcsolatban.

AI Biztonsági Szabályzat elkészítése, írása, megrendelése

Az AI biztonsági szabályzat létrehozása és betartása segíthet az alkalmazottaknak és a vállalatoknak az adatok védelmének és az üzleti titkok védelmének biztosításában, miközben kihasználják az AI szolgáltatások nyújtotta előnyöket.

Keresse szakértő kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön által üzemeltetett rendszerek fenyegetettségéről!

CyberAI – Cybersecurity AI Promt Engineering és tanácsadás
Árajánlat