Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Kiberbiztonsági partnerprogram
informatikai szolgáltatók számára

Ismerje meg a Makay Kiberbiztonsági Kft. partnerprogramját, amely egyedülálló lehetőséget kínál az informatikai szolgáltatócégek számára, hogy bővítsék üzleti portfóliójukat kiberbiztonsági szolgáltatásokkal. Célunk, hogy partnerségünk révén a szolgáltatók teljes körű kiberbiztonsági megoldásokat nyújthassanak ügyfeleik számára, közvetlenül az ő márkanévük alatt. Ez az együttműködés nem csak a szolgáltatók üzleti modelljét gazdagítja, hanem ügyfeleik biztonságát is elősegíti, mindezt anélkül, hogy további partnerek után kellene nézniük.

FELKÉSZÍTÉS

Felkészítés, tanácsadás

Közismert IT biztonsági keretrendszereknek (NIST, NIS2, TISAX stb.) való megfelelés előkészítése és támogatása, eseti tanácsadás és folyamatos segítségnyújtás.

Részletek
PENTESZT

Sérülékenységvizsgálat

Minősített szakértők által végzett sérülékenységvizsgálatok, penetrációs tesztek és forráskódvizsgálatok OWASP, PTES és MITRE ATT&CK módszertanok alapján.

Részletek
SOCENG

Biztonságtudatosság

Social engineering vonatkozású biztonságtudatossági vizsgálatok (phishing, BEC, stb.) és gyakorlati szimulációk, majd szerepkörönkénti oktatásokkal való fejlesztés.

Részletek
PRODUCTS

Védelmi termékek

Piacvezető gyártók védelmi technológiáinak (antivírusok, tűzfalak, stb.) kiválasztása, beüzemelése és üzemben tartása az ügyfelek informatikia infrastruktúrájában..

Részletek

A partnerprogramunk kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a hosszú távú együttműködés minden résztvevő számára előnyös legyen. Az informatikai szolgáltatók hozzájárulása révén ügyfeleik hozzáférhetnek a piacvezető kiberbiztonsági technológiákhoz és a sokéves szakmai tapasztalatokhoz, amelyek korábban talán elérhetetlenek voltak számukra. Ez a fajta integrált megközelítés nem csak a végfelhasználók biztonságát növeli, hanem a partnercégeink reputációját is, hiszen ők lesznek azok, akik képesek egy teljes körű, megbízható IT megoldást biztosítani.

Az együttműködés lehetőséget biztosít az informatikai szolgáltatók számára, hogy jelentős versenyelőnyre tegyenek szert a piacon. A kiberbiztonság napjaink egyik legfontosabb üzleti kihívása, és a cégek, amelyek képesek integrált, magas színvonalú megoldásokat kínálni, kiemelkednek a tömegből.

Keresse a Makay Kiberbiztonsági Kft.-t az info@makay.net címen a felmerült kérdéseivel és szolgáljuk ki együtt az ügyfelek igényeit!

Webes, hálózati és rendszerszintű sérülékenységvizsgálat Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás Védelmi technológiák Informatikai biztonsági tanácsadás, felkészítés, audit
KAPCSOLATFELVÉTEL