Néhány szóban a Makay.net-ről

A Makay.net webcímen elérhető kibervédelmi vállalkozásként technológiákat és szolgáltatásokat nyújtunk kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, valamint magánszemélyek számára.

Célunk, hogy ügyfeleink a legmodernebb megoldásokkal és intézkedésekkel készüljenek fel a támadások ellen – legyen szó online szolgáltatások, weboldalak, ipari vezérlőrendszerek vagy hálózati infrastruktúrák védelméről. Tanácsadást, sérülékenységi vizsgálatokat, offenzív teszteket és védelmi termékeket szolgáltatunk a kiberbiztonság minden területére.

A felkészülés mellett ügyfeleink utólagos kárenyhítési feladatokban is számíthatnak a segítségünkre, minden problémát megoldandó kihívásnak tekintünk – zsarolóvírusok, webes és hálózati kibertámadások, lehallgatás, kompromittált felhasználói fiókok, nulladik napi támadások és minden egyéb veszélyforrás ellen.

Makay József
(etikus hacker, kiberbiztonsági szakértő)

Makay JózsefMakay József 2007-ben kezdte informatikai pályafutását, amikor elindította technológiai magazinját, az Androbit.net-et, ami rövid időn belül Magyarország egyik legolvasottabb tech-médiumává nőtte ki magát. A magazin főszerkesztői pozíciója mellett a Nokia kutatás és fejlesztés részlegéhez is csatlakozott, ahonnan több évnyi fejlesztést és üzemeltetést követően a Black Cell Kft-hez igazolt át. Itt már kizárólag a kiberbiztonsággal foglalkozott és szerzett gyakorlati tapasztalatokat auditori szerepben.

Certified Ethical Hacker (CEH) minősítésével jelenleg a saját kiberbiztonsági vállalkozását, a Makay.netet vezeti, mellette pedig a Hunguard Kft-nél dolgozik sérülékenységvizsgálati vezetőként és auditorként, ahol a bank-, a közmű- és a szolgáltatói szektor szereplőinek kiberbiztonságát auditálja.

Makay Ágnes Krisztina
(projektmenedzser)

Makay Ágnes Krisztina2017 októberétől az projektmenedzseri feladatokat Makay Ágnes Krisztina látja el, aki a korábbi irodavezetői tapasztalataira építkezve egy jóval magasabb szintre emelte a kiberbiztonsági vállalkozás koordinációs feladatainak elvégzését.

Ágnes többek között a projektek adminisztratív lebonyolításáért, a számlázásért, az ügyfelekkel való kapcsolattartásért, a különböző beszerzésekért, valamint az üzleti folyamataink elemzéséért és kezeléséért fele, neki köszönhetően pedig minden projektünk jól meghatározott lépések szerint, irányítottan és nyomonkövethetően halad.

Ványi Rajmond
(kiberbiztonsági szakértő, etikus hacker)

Ványi Rajmond több mint 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az informatikai biztonság területén. Számos sérülékenységvizsgálatban, behatolási tesztben és IT biztonsági ellenőrzésben vett részt, főként a pénzügyi szektorban. Professzionális tapasztalattal rendelkezik az információs rendszerek és az üzleti folyamatok auditálásában, valamint az információs rendszerek ellenőrzésében.

Tapasztalatait az EY és a Deloitte Big four tanácsadó cégeknél szerezte, továbbá rendelkezik az OSCP (Offensive Security Certified Professional), OSWP (Offensive Security Wireless Professional), valamint CEH (Certified Ethical Hacker) minősítésekkel is.

Tóth Róbert
(informatikai szakfordító)

A Szegedi Tudományegyetem angoltanári szakán végzett és Cambridge English: Proficiency C2-es szintű nyelvvizsgával is rendelkező Tóth Róbert felel a Makay.net írásos anyagainak professzionális, anyanyelvi szintű angol fordításaiért.

Nyelvtudását, kooperációra való nyitottságát és a technológiai világ iránti érdeklődését kombinálva gyorsan és precízen segíti vállalkozásunkat abban, hogy az ügyfeleink számára biztosított anyagaink minősége a legkisebb mértékben se maradjon alul egy nagy amerikai vállalat által kiadott dokumentumok nyelvi minőségével szemben.

Certified Ethical Hacker – hivatalos minősítés

Certified Ethical Hacker

Elérhetőségek

Telefonszám: +36-30-391-3669
Signal app: +36-30-391-3669

E-mail: jozsef@makay.net
PGP: http://keys.gnupg.net
Bankszámla: 11712004-21427905
IBAN: HU20117120042142790500000000 (SWIFT: OTPVHUHB)
Adószám: 68026293-2-35
EU adószám: HU68026293
Nyilvántartási szám: 51110705

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Zsarolóvírusok eltávolítása és adat-visszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

Incidensvizsgálat és nyomelemzés

DoS, DDoS támadás, terhelésteszt

Social engineering, biztonságtudatosság

Fájlok visszaállítása és végleges törlése

Hackertámadás elleni védelem

IT biztonsági tanácsadás és oktatás

Forráskód-vizsgálat, code review

Védelmi és vizsgálati termékek

Fájlok és adattárolók „törhetetlen” titkosítása

Antivírus megoldások PC-re és mobil eszközökre

Kibersuli gyerekeknek
az internet veszélyeiről

GDPR tanácsadás és felkészítés

Általános kiberbiztonsági fogalomtár

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Incidensvizsgálat és nyomelemzés

Zsarolóvírusok eltávolítása és adat-visszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

DoS, DDoS támadás, terhelésteszt

Social engineering, biztonságtudatosság

Hackertámadás elleni védelem

Árajánlat