A Makay Kiberbiztonsági Kft-ről

A Makay Kiberbiztonsági Kft. elsődleges célja, hogy fejlett technológiákat és szolgáltatásokat biztosítson kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, valamint magánszemélyek számára.

Célunk, hogy ügyfeleink a legmodernebb megoldásokkal és eljárásokkal készüljenek fel a támadások ellen – legyen szó online szolgáltatások, weboldalak, ipari vezérlőrendszerek vagy hálózati infrastruktúrák védelméről. Tanácsadást, sérülékenységi vizsgálatokat, offenzív teszteket és védelmi termékeket szolgáltatunk a kiberbiztonság minden területére.

A felkészülés mellett ügyfeleink utólagos kárenyhítési feladatokban is számíthatnak a segítségünkre, minden problémát megoldandó kihívásnak tekintünk – zsarolóvírusok, webes és hálózati kibertámadások, lehallgatás, kompromittált felhasználói fiókok, nulladik napi támadások és minden egyéb veszélyforrás ellen.

Makay József
(ügyvezető, kiberbiztonsági szakértő)

Makay JózsefMakay József 2007-ben kezdte informatikai pályafutását, amikor elindította technológiai magazinját, az Androbit.net-et, ami rövid időn belül Magyarország egyik legolvasottabb tech-médiumává nőtte ki magát. A magazin főszerkesztői pozíciója mellett a Nokia kutatás és fejlesztés részlegéhez is csatlakozott, ahonnan több évnyi fejlesztést és üzemeltetést követően a Black Cell Kft-hez igazolt át. Itt már kizárólag a kiberbiztonsággal foglalkozott és szerzett gyakorlati tapasztalatokat auditori szerepben.

Certified Ethical Hacker (CEH) minősítésével jelenleg a saját kiberbiztonsági vállalkozását, a Makay Kiberbiztonsági Kft-t vezeti, ezzel párhugamosan pedig a Hunguard Kft. sérülékenységvizsgálati projektjeit koordinálja, amivel a bank-, a közmű- és a szolgáltatói szektor szereplőinek kiberbiztonsági auditjaiban vesz részt.

Makay Ágnes Krisztina
(no-tech hacker, értékesítési vezető)

Makay Ágnes Krisztina2017 októberétől az projektmenedzseri feladatokat Makay Ágnes Krisztina látja el, aki a korábbi irodavezetői tapasztalataira építkezve egy jóval magasabb szintre emelte a kiberbiztonsági vállalkozás koordinációs feladatainak elvégzését.

Ágnes ezzel párhuzamusan a biztonságtudatossági audit szolgáltatásunk social engineering és no‑tech hacking támadási stratégiáinak kutatásáért és kidolgozásáért is felelős, mely területen egyszerre gondolkozik kibertámadóként és védelmi szakemberként.

Ványi Rajmond
(kiberbiztonsági szakértő, etikus hacker)

Ványi Rajmond több mint 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az informatikai biztonság területén. Számos sérülékenységvizsgálatban, behatolási tesztben és IT biztonsági ellenőrzésben vett részt, főként a pénzügyi szektorban. Professzionális tapasztalattal rendelkezik az információs rendszerek és az üzleti folyamatok auditálásában, valamint az információs rendszerek ellenőrzésében.

Tapasztalatait az EY és a Deloitte Big four tanácsadó cégeknél szerezte, továbbá rendelkezik az OSCP (Offensive Security Certified Professional), OSWP (Offensive Security Wireless Professional), valamint CEH (Certified Ethical Hacker) minősítésekkel is.

Tóth Róbert
(informatikai szakfordító)

A Szegedi Tudományegyetem angoltanári szakán végzett és Cambridge English: Proficiency C2-es szintű nyelvvizsgával is rendelkező Tóth Róbert felel a Makay Kiberbiztonsági Kft. írásos anyagainak professzionális, anyanyelvi szintű angol fordításaiért.

Nyelvtudását, kooperációra való nyitottságát és a technológiai világ iránti érdeklődését kombinálva gyorsan és precízen segíti vállalkozásunkat abban, hogy az ügyfeleink számára biztosított anyagaink minősége a legkisebb mértékben se maradjon alul egy nagy amerikai vállalat által kiadott dokumentumok nyelvi minőségével szemben.

Dr. Banda Lívia
(ügyvéd, jogi képviselő)

dr. Banda LíviaA Makay Kiberbiztonsági Kft. jogi képviseletét Dr. Banda Lívia ügyvédnő látja el, akinek köszönhetően ügyfeleinkkel olyan szerződéseket köthetünk, amik mindkét fél igényeit maximálisan lefedik és védik.

Jogászi tevékenységét 2014-ben kezdte meg ügyvédjelöltként, majd 2018-ban ügyvédként saját irodát nyitott. A jog számos szakterülete közül elsősorban gazdasági társaságokat érintő jogterülettel, büntetőjoggal, valamint ingatlanjoggal foglalkozik.

Elérhetőségek

Cégnév: Makay Kiberbiztonsági Kft.
Adószám: 26723598-2-15
EU adószám: HU26723598
Cégjegyzékszám: 15-09-086289
Munkavégzés: Budapest / Magyarország
Székhely: 4900 Fehérgyarmat, Benczúr utca 65.
Bankszámla: 11712004-22465957
IBAN: HU15117120042246595700000000 (SWIFT: OTPVHUHB)

Telefonszám: +36-30-391-3669

E-mail: info@makay.net

Árajánlat