Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Kapcsolatfelvétel és/vagy árajánlat kérése

E-mail: info@makay.net

KRIPT: makay.net/kript (csatolmánytitkosítás)

SMIME: Tanúsítvány

Telefonszám: Írásos kapcsolatfelvételt követően

Online Meeting

Ingyenes Online Meeting
(időpontfoglalás)

1. Azonosítóadatok

2. Megkeresés típusa

3. Részletek leírása


4. További ajánlatkérések


Megfelelő antivírus nélkül az összes adata zsarolóvírusok és kiberbűnözők támadása, Ön pedig akár kamerás kukkolók áldozatául eshet. Kérjen ajánlatot antivírus termékre!

Zsarolóvírusok, kémszoftverek, botnet-kliensek és számos egyéb kártékony szoftver rejtőzhet a számítógépén és a hordozható meghajtóin. Kérjen ajánlatot átvizsgálásra!