CYBRO
Átláthatóvá tettük
a fenyegetések káoszát!

A CYBRO felületén figyelemmel kísérheti az aktuális kiberfenyegetési trendeket és módszereket.

Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

CYBRO – Cyber Threat Intelligence Platform

A CYBRO egy olyan automata hírszerző rendszer, ami a releváns fenyegetettségi információkat és kiberbiztonsági eseményeket jeleníti meg egy közös felületen. Emellett pedig a felhasználóknak lehetőségük van szervezetre szabott e-mailes feliratkozásra is, amelyben napi értesítéseket kapnak az általuk követni kívánt szoftverek, hardverek, gyártók és egyéb kulcsszavak kiberbiztonsági híreiről, eseményeiről.

CYBRO Cyber Threat Intelligence Platform

Platform megnyitása

A CYBRO alkalmazási területei

Hogyan vehetem igénybe a szervezetre szabott e-mailes riasztási szolgáltatást?

A folyamat első lépéseként egy konzultáció keretein belül felmérjük az Önök igényeit, megismerjük a futtatott vagy figyelni kívánt szoftvereket és hardvereket, ezek alapján pedig összeállítunk egy profilt, ami azokat az összetett, reguláris kifejezéseket tartalmazza, amik alapján a hírszerő rendszerünk egyezéseteket találhat a webes és dark webes információforrásokban.

Kattintson az Árajánlat gombra, mi pedig további részletekkel és segítséggel szolgálunk a témával kapcsolatban!

Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági audit IT biztonsági tanácsadás és oktatás vállalkozások számára Incidensek vizsgálata, nyomelemzés és intézkedési terv Zsarolóvírus, ransomware és hackertámadás elleni védelem Mit tegyünk zsarolóvírus-támadás esetén?
Árajánlat