Zsarolóvírus, ransomware és hackertámadás elleni védelem
(Antivírus, tűzfal és oktatás)

A cégek jelentős része csak a biztonsági incidensek bekövetkezése után kezd érdeklődni a kiberbiztonsági piac kínálata iránt, holott a megfelelő védelem alkalmazása nélkül előbb-utóbb mindenki áldozatul esik.

Védelmi szoftverek, antivírusok cégeknek és magánszemélyeknek

A zsarolóvírusok és az egyéb digitális kártevők által elkövetett támadások jelentős része könnyedén elhárítható lenne megfelelően konfigurált védelmi szoftverekkel, amik még a kártékony kód aktívvá válása előtt észlelnék és megállítanák a veszélyes anyagokat.

Antivirus products

A tőlünk segítséget kérő magánszemélyek és cégek fele nem rendelkezett antivírussal a támadás idején, aminek következtében több millió forintos kárt voltak kénytelenek elszenvedni, ha az incidenskezelésük során olyan lépéseket tettek, amivel lehetetlenné vált az adat-helyreállítás.

Ügyfeleinknek számos gyártó (ESET, Kaspersky, G Data, Panda, Fortinet, Trend Micro) termékeit és licenckonstrukcióit biztosítjuk, hogy mindenki olyan védelmi megoldással rendelkezzen, amire szüksége van – se feleslegesen többel, se kevesebbel.

Árajánlat kérése

Védelmi eszközök, tűzfalak cégeknek és magánszemélyeknek
(Fortinet FortiGate, FortiWeb)

A szoftveres, kártékony kód elleni védelmi megoldások csak a támadások bizonyos fajtái ellen védenek – e-mailben terjesztett kártevők, webes kódok, stb. Viszont számos olyan támadási metódus létezik, amit ezek a szoftverek nem tekintenek gyanús működésnek vagy tevékenységnek, hiszen egyáltalán nem tűnnek annak, ha a támadók már rendszergazdaként tevékenykednek az eszközökön.

FortiGate FortiOS

Egy modern, multifunkcionális hálózati tűzfal viszont olyan tevékenységeket is felismer, amiket egy „antivírus” nem képes. Az általunk forgalmazott Fortinet FortiGate és FortiWeb NGFW (következő generációs tűzfal) eszközök – köszönhetően a különböző teljesítmény- és árkategóriájú modellek széles palettájának – az igények széles skálákát lefedik, kezdve a kisvállalkozások védelmétől, egészen a nagyobb, céges hálózatokig.

Árajánlat kérése

Keressen minket, míg nem késő!

Ne várja meg, hogy bekövetkezzen a digitális katasztrófa! A védelembe való minimális befektetéssel rengeteg kiadást és egyéb problémát spórolhat meg magának és cégének.

Kattintson az Árajánlat gombra, és mi további részletekkel, valamint segítséggel szolgálunk a probléma orvoslásában!

Hogyan működnek a zsarolóvírusok, ransomware-ek? Mit tegyünk zsarolóvírus-támadás esetén? Incidensek vizsgálata, nyomelemzés és intézkedési terv Kiberbiztonsági Fenyegetésfigyelő Csoport Antivírus, vírusirtó szoftverek

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Zsarolóvírusok eltávolítása és adat-visszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

Incidensvizsgálat és nyomelemzés

DoS, DDoS támadás, terhelésteszt

Social engineering, biztonságtudatosság

Fájlok visszaállítása és végleges törlése

Hackertámadás elleni védelem

IT biztonsági tanácsadás és oktatás

Védelmi és vizsgálati termékek

Fájlok és adattárolók „törhetetlen” titkosítása

Antivírus megoldások PC-re és mobil eszközökre

Kibersuli gyerekeknek
az internet veszélyeiről

Általános kiberbiztonsági fogalomtár

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Incidensvizsgálat és nyomelemzés

Zsarolóvírusok eltávolítása és adat-visszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

DoS, DDoS támadás, terhelésteszt

Social engineering, biztonságtudatosság

Hackertámadás elleni védelem

Árajánlat