Cyber Threat Intelligence hírszerző szolgáltatás
(Fenyegetési, sérülékenységi és adatszivárgásos riasztások)

A Cyber Threat Intelligence szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink megismerhetik az általuk kezelt adatvagyon aktuális bizalmassági állapotát, valamint a rendszereiket érintő potenciális fenyegetéseket a kibertérben.

Mi az a Cyber Threat Intelligence?

A Cyber Threat Intelligence olyan hírszerzési műveleteknek feleltethető meg, amely során a legkülönfélébb forrásokból (Open Source Intelligence, Social Media Intelligence, Deep Web, Dark Web stb.) összegyűjtött, hatalmas mennyiségű információban azonosítjuk azokat a potenciális fenyegetéseket, amik veszélyeztetik az ügyfeleink által kezelt adatok és rendszerek biztonságát, valamint felkutatjuk azokat az információkat, amik egy esetleges adatszivárgásra utalnak.

Állami gov.hu e-mail címek és cleartext jelszavak a Collection #1-5 adatszivárgásban

A Cyber Threat Intelligence alkalmazási területei

Mi az a KIB3R?

A KIB3R Cyber Threat Intelligence System egy olyan automata hírszerző szolgáltatás, ami az ügyfélparamétereknek megfelelő fenyegetettségi információkat és releváns kiberbiztonsági eseményeket jeleníti meg egy webes felületen. A felület testre szabott elérhetősége a CTI szolgáltatás része, de alacsonyabb áron önmagában is igényelhető. (bemutató megnyitása)

KIB3R Cyber Threat Intelligence System

Milyen területeken hasznos a KIB3R?

Miért válassza a Makay Kiberbiztonsági Kft-t?

Az általunk összegyűjtött és kiszűrt biztonsági riasztások még időben történő megismerésével és feldolgozásával megelőzhetőek azok a kiberbiztonsági incidensek, amik sokszor válogatás nélkül, egyszerre akár több ezer céget érinthetnek.

Hogyan vehetem igénybe a CTI szolgáltatást?

A folyamat első lépéseként egy konzultáció keretein belül felmérjük az ügyfeleink igényeit, megismerjük az általuk használt, vagy figyelni kívánt szoftvereket és hardvereket, ezek alapján pedig összeállítunk egy profilt, aminek figyelembe vételével csapatunk meghatározza azokat az összetett, reguláris kifejezésekkel kiegészített keresési paramétereket, amik alapján a hírszerő rendszereink egyezéseteket találhat a webes és deep webes információforrásokban.

Kattintson az Árajánlat gombra, mi pedig további részletekkel és segítséggel szolgálunk a témával kapcsolatban!

A szolgáltatás árazása

Mivel a Cyber Threat Intelligence szolgáltatás üzemeltetése felhasználónként más-más mértékű emberi és műszaki erőforrásokat igényel, minden ügyfelünknek az igényeit lefedő, egyedi árajánlatot adunk.

Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági audit IT biztonsági tanácsadás és oktatás vállalkozások számára Incidensek vizsgálata, nyomelemzés és intézkedési terv Zsarolóvírus, ransomware és hackertámadás elleni védelem Mit tegyünk zsarolóvírus-támadás esetén?
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Árajánlat