Álhíreket, átveréseket, hamis információkat terjesztő weboldalak listája

Az internet által kirobbantott információs forradalom legnagyobb negatívuma, hogy az álhírek, az átverések és a hamis információk hatékonyabban, gyorsabban terjednek, mint a valódi tények. Többen hiszik el, többen osztják meg azokat a tartalmakat, amiknek szinte semmi köze a valósághoz, sokszor veszélybe sodorva saját maguk, illetve embertársaik életét, egészségét és pénzét.

Tovább a listára

Ide tartoznak többek között a hihetetlen bulvárhíreket, a sokszor életveszélyes alternatív gyógymódokat, a gyors meggazdagodási lehetőségeket, a valójában haszontalan házi praktikákat és a „nem fogod elhinni” típusú tartalmakat terjesztő weboldalak. Amennyiben az alábbiakhoz hasonló „kamu” weboldallal találkozol, küldd el a info@makay.net e-mail címre és utánajárunk az igazságnak!

FIGYELEM!!! A lista a urbanlegends.hu évente frissített gyűjteményét veszi alapul, kiegészítve egyéb kattintásvadász, uszító és utólagos helyreigazításokat igénylő tartalmakat terjesztő oldalakkal. Mivel a webcímek időközben tulajdonost válthatnak, előfordulhat, hogy az alábbi lista már nem az aktuális állapotot tükrözi. Amennyiben a lista tartalmával nem értesz egyet, hagyd figyelmen kívül. Ha olyan weboldal van a listában, ami szerinted tévesen került bele, jelezd a fenti e-mailes elérhetőségen, amennyiben azt objektív magyarázattal kiegészítve és kultúráltan meg tudod tenni.

Kiemelten félrevezető weboldalak

Számos

A

B

C

D

E

F

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

FIGYELEM!!! A lista a urbanlegends.hu évente frissített gyűjteményét veszi alapul, kiegészítve egyéb kattintásvadász, uszító és utólagos helyreigazításokat igénylő tartalmakat terjesztő oldalakkal.


A cikk másodközlése kizárólag kattintható forrásmegjelöléssel engedélyezett!

További cikkek
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Megosztás