Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Álhíreket, átveréseket, hamis információkat terjesztő weboldalak listája

Az internet által kirobbantott információs forradalom legnagyobb negatívuma, hogy az álhírek, az átverések és a hamis információk hatékonyabban, gyorsabban terjednek, mint a valódi tények. Többen hiszik el, többen osztják meg azokat a tartalmakat, amiknek szinte semmi köze a valósághoz, sokszor veszélybe sodorva saját maguk, illetve embertársaik életét, egészségét és pénzét.

Tovább a listára

Ide tartoznak többek között a hihetetlen bulvárhíreket, a sokszor életveszélyes alternatív gyógymódokat, a gyors meggazdagodási lehetőségeket, a valójában haszontalan házi praktikákat és a „nem fogod elhinni” típusú tartalmakat terjesztő weboldalak. Amennyiben az alábbiakhoz hasonló „kamu” weboldallal találkozol, küldd el a info@makay.net e-mail címre és utánajárunk az igazságnak!

FIGYELEM!!! A lista a urbanlegends.hu évente frissített gyűjteményét veszi alapul, kiegészítve egyéb kattintásvadász, uszító és utólagos helyreigazításokat igénylő tartalmakat terjesztő oldalakkal. Mivel a webcímek időközben tulajdonost válthatnak, előfordulhat, hogy az alábbi lista már nem az aktuális állapotot tükrözi. Amennyiben a lista tartalmával nem értesz egyet, hagyd figyelmen kívül. Ha olyan weboldal van a listában, ami szerinted tévesen került bele, jelezd a fenti e-mailes elérhetőségen, amennyiben azt objektív magyarázattal kiegészítve és kultúráltan meg tudod tenni.

Kiemelten félrevezető weboldalak

Számos

A

B

C

D

E

F

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

FIGYELEM!!! A lista a urbanlegends.hu évente frissített gyűjteményét veszi alapul, kiegészítve egyéb kattintásvadász, uszító és utólagos helyreigazításokat igénylő tartalmakat terjesztő oldalakkal.


A cikk másodközlése kizárólag kattintható forrásmegjelöléssel engedélyezett!

További cikkek
Megosztás