Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Ingyenes ESET antivírus megoldások pedagógusoknak és diákoknak
a korona-világjárvány idejére

Az ESET Magyarország és a Makay Kiberbiztonsági Kft. közös akciójában 90 napig ingyenes antivírus megoldásokkal garantáljuk a pedagógusok és a diákok virtuális munkájának biztonságát, ugyanis a koronavírus-járvány idején a kiberbűnözők a szokásosnál is aktívabban, automatikus eszközökkel támadják meg a gyengén védett számítógépeket, aminek eredménye az esetek jelentős részében 100 százalékos adatvesztés.

Az ingyenes ESET antivírusok igénylésének lépései

  1. Töltsd le a Neked leginkább tetsző megoldást a lentebb található termékek közül!
  2. Másold ki a következő azonosítót: 17859
  3. Kérd a Neked járó, 90 napos ingyenességet biztosító licencet a következő oldalról és add meg az előző pontban kimásolt azonosító kódot: Kattints ide!
  4. Telepítsd fel* a számítógépedre a letöltött szoftvert, aktiváld a kapott licenccel, és élvezd a biztonságot!
  5. Ha elakadtál, írj nekünk az info@makay.net e-mail címre!

* A telepítéshez és az aktiváláshoz aktív internetkapcsolatra van szükség.

Az akcióhoz 2020. április 30-ig csatlakozhatsz, viszont a mindenkori 50 százalékos diák és pedagógus kedvezmények továbbra is elérhetőek, így a 3 hónapos próbaidőszak után vagy akár azonnal 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a szoftvert.

ESET Internet Security (ajánlott)

Az új ESET Internet Security tökéletesen egyesíti a pontos, gyors felismerést és a könnyű kezelhetőséget, így sziklaszilárd védelmet nyújt a mindennapi internethasználat során. A már bizonyított védelme mellett biztonságos környezetben intézheti online pénzügyeit, és még webkameráját is megvédi az illetéktelen hozzáférésektől, valamint biztonságosabbá teszi az otthoni Wi-Fi routerét is.

Letöltés: ESET Internet Security

ESET NOD32 Antivirus

Az ESET méltán világhírű keresőmotorjára épülő ESET NOD32 Antivirus nélkülözhetetlen védelmi program. Tökéletesen egyesíti a pontos, gyors felismerést és a könnyű kezelhetőséget. Játékos üzemmódban teljesen észrevétlen védelmet biztosít, így a teljes ablakos alkalmazások használata sem szenved csorbát. A belső fejlesztéseknek köszönhetően a script-alapú támadások ellen is hatékony védelmet biztosít.

Letöltés: ESET NOD32 Antivirus

ESET Smart Security Premium

A ESET Smart Security Premium professzionális megoldásokat nyújt azoknak, akik a hagyományos kártevő elleni védelmen túl olyan egyéb szolgáltatásokat is akarnak, mint az adat- és adathordozó-titkosító, valamint a jelszókezelő.

Letöltés: ESET Smart Security Premium


A cikk másodközlése kizárólag kattintható forrásmegjelöléssel engedélyezett!

További cikkek
Megosztás