Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Kiberbiztonsági szakértő, etikus hacker gyakornokprogram

Gyakornokprogramunk nem titkolt célja, hogy csapattagokat neveljünk ki az újoncokból – egy kötetlen, távolról is végezhető, laza munkaformában. Mi segítjük a fejlődésedet, te pedig segíted a munkánkat – hatékonyságra törekvő kooperációban, ahol egymást támogatva dolgozunk.

Ez egyben azt is jelenti, hogy gyakornokprogramunk nem tanfolyam, nem iskola és nem tematikus, lépésről lépésre oktatás – csupán lehetőség egy olyan csapathoz való csatlakozásra, ami segít, ha problémád van, válaszol, ha kérdésed van és feladatokat ad, amivel új dolgokat tanulhatsz meg.

Akit keresünk...

Amit kínálunk...

Amivel foglalkozhatsz...

Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád magadat a gyakorlatban, új dolgokat tanulnál meg, sőt akár még Te is tanítanál nekünk újonnan megismert infókat, írj a jozsef@makay.net e-mail címre, és vágjunk is bele!

Árajánlat