iStorage datAshur és diskAshur titkosított adathordozók

Keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön számára leginkább megfelelő termékekről, a vásárlás menetéről és az igényelhető kedvezményekről!

Miért ajánljuk Önnek az iStorage titkosított adathordozóit?

Manapság egyre többen fordítanak nagy figyelmet a felhasználói fiókok védelmére, hogy azokból érzékeny adatok ne kerüljenek illetéktelenek kezébe – miközben a személyes és/vagy munkahelyi célokra szánt pendrive-ok és külső adathordozók védelméről szinte mindenki megfeledkezik. A problémát súlyosbítja, hogy az esetek jelentős részében a szenzitív céges adatokat is tároló eszközöket kis méretük miatt tulajdonosaik meglehetősen gyakran vesztik el, vagy hagyják nem-biztonságos helyeken. Erre nyújtanak megoldást az iStorage kompakt, mindenki számára könnyedén használható, erős titkosítással ellátott adathordozói.

iStorage datAshur titkosított pendrive-ok

Az iStorage datAshur titkosított pendrive-okat azoknak ajánljuk, akiknek személyes és egyéb szenzitív adatokat kell szállítaniuk eszközök között, méghozzá offline, az internet kihagyásával.

iStorage datAshur

Az AES-256 hardveres titkosítással, brute-force elleni védelemmel és számos FIPS minősítéssel rendelkező datAshur pendrive-ok a legkülönfélébb tároló kapacitással érhetőek el – 4 GB-tól egészen 64 GB-ig. Az adathordozó a PIN-kód megadása és az USB-aljzatba való csatlakoztatása után teljesen hagyományos pendrive-ként látható az azt kezelő eszköz számára – külön driver (eszközmeghajtó) telepítése nem szükséges egyetlen operációs rendszer platformon sem.

iStorage diskAshur titkosított külső merevlemezek és SSD-k

Amennyiben nagyobb kapacitású, de szintén AES-256 hardveres titkosítással, brute-force elleni védelemmel és számos FIPS minősítéssel rendelkező adathordozóra lenne szükség, viszont a 64 GB-os pendrive már kevés, a diskAshur külső merevlmezek és SSD-k lesz a megfelelő választás

iStorage diskAshur

Az AES-256 hardveres titkosítással, brute-force elleni védelemmel és számos FIPS minősítéssel rendelkező diskAshur külső adathordozók a legkülönfélébb tároló kapacitással érhetőek el – 500 GB-tól egészen 16 TB-ig. Az adathordozó a PIN-kód megadása és az USB-aljzatba való csatlakoztatása után teljesen hagyományos külső adathordozóként látható az azt kezelő eszköz számára – külön driver (eszközmeghajtó) telepítése nem szükséges egyetlen operációs rendszer platformon sem.

Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Zsarolóvírusok eltávolítása és adatvisszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

Incidensvizsgálat és nyomelemzés

Offline fáljtitkosító webalkalmazás

DoS, DDoS támadás, terhelésteszt

Social engineering, biztonságtudatosság

Fájlok visszaállítása és végleges törlése

IT biztonsági tanácsadás és oktatás

Védelmi és vizsgálati termékek

Előadások, prezentációk,
és oktatóanyagok

Home office biztonsági vizsgálat

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Zsarolóvírusok eltávolítása és adat-visszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

IT biztonsági tanácsadás és oktatás

Védelmi és vizsgálati termékek

Árajánlat