Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Karrier és együttműködési lehetőségek a Makay Kiberbiztonsági Kft.‑nél

A Makay Kiberbiztonsági Kft. arra törekszik, hogy az informatikai biztonság piacát a lehető legszélesebb szolgáltatás- és termékportfólióval fedje le. Mivel az ügyféligények kiszolgálásához szükséges aktuális emberi erőforrásigényt nem könnyű előre tervezni az új megkeresések esetén, olyan külsős szabadúszókat és egyéb alvállalkozókat keresünk, akik keretszerződéssel, szakmailag jól koordináltan és rövid időn belül bevethetőek.

Az alábbi feladatkörökre keresünk jelenleg munkatársakat:

SIEM / SOC analyst, logelemző, operátor

Szolgáltatás és termék értékesítő (pre-sales)

Hálózati rendszermérnök: hálózati védelmi megoldások telepítése, távoli üzemeltetése

IT rendszermérnök: antivírus védelmi megoldások telepítése, távoli üzemeltetése

Red Team Hacker: Threat Led Penetration Testing

Social Engineering színész/színésznő: 007-es színészkedés támadásszimulációk során

Amennyiben rendelkezel szabad kapacitással és szívesen foglalkoznál a felsorolt feladatkörök valamelyikével, írj a info@makay.net e-mail címre, és vágjunk is bele!

Kapcsolat