Kiszervezett informatikai biztonság A Microsoft 38 terabájtnyi szenzitív adatot szivárogtatott ki egy rosszul konfigurált Azure tárolóval CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Kiberbiztonsági prezentációk, előadások és oktatóanyagok

Biztonságos internetezés és kütyühasználat

Bár manapság már mindenki magától értetődőnek érzi az internet mindennapos használatát, annak működésével és potenciális fenyegetéseivel csak kevesen vannak tisztában. A „Biztonságos internetezés és kütyühasználat” című, laikusoknak szánt prezentációnkkal megpróbáljuk átvenni a legfontosabb témákat.

Előadás megnyitása

Zsarolóvírus-támadások Magyarországon

A „Zsarolóvírus-támadások Magyarországon” című prezentációnkban összefoglaljuk a zsarolóvírusok piacán szerzett tapasztalatainkat, valamint a cégek és a magánszemélyek jelenlegi hozzáállását a témához.

Előadás megnyitása

Fontos tippek a biztonságos internetezéshez
szülőknek és gyermekeknek egyaránt

Mivel manapság már a fiatalabb és a legfiatalabb generációk is hozzáférnek az internetes eszközökhöz, a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt meg kell ismerniük az online veszélyforrásokat, valamint az azok elleni önvédelmi fogásokat. Az „Fontos tippek a biztonságos internetezéshez szülőknek és gyermekeknek egyaránt” című prezentációnkban bemutatjuk a fenyegetéseket és az ellenük való védekezési lehetőségeket is.

Előadás megnyitása


A cikk másodközlése kizárólag kattintható forrásmegjelöléssel engedélyezett!

További cikkek
Megosztás