Kiberbiztonsági prezentációk, előadások és oktatóanyagok

Biztonságos internetezés és kütyühasználat

Bár manapság már mindenki magától értetődőnek érzi az internet mindennapos használatát, annak működésével és potenciális fenyegetéseivel csak kevesen vannak tisztában. A „Biztonságos internetezés és kütyühasználat” című, laikusoknak szánt prezentációnkkal megpróbáljuk átvenni a legfontosabb témákat.

Előadás megnyitása

Zsarolóvírus-támadások Magyarországon

A „Zsarolóvírus-támadások Magyarországon” című prezentációnkban összefoglaljuk a zsarolóvírusok piacán szerzett tapasztalatainkat, valamint a cégek és a magánszemélyek jelenlegi hozzáállását a témához.

Előadás megnyitása

Fontos tippek a biztonságos internetezéshez
szülőknek és gyermekeknek egyaránt

Mivel manapság már a fiatalabb és a legfiatalabb generációk is hozzáférnek az internetes eszközökhöz, a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt meg kell ismerniük az online veszélyforrásokat, valamint az azok elleni önvédelmi fogásokat. Az „Fontos tippek a biztonságos internetezéshez szülőknek és gyermekeknek egyaránt” című prezentációnkban bemutatjuk a fenyegetéseket és az ellenük való védekezési lehetőségeket is.

Előadás megnyitása


A cikk másodközlése kizárólag kattintható forrásmegjelöléssel engedélyezett!

További cikkek
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Megosztás