Bitdefender antivírus és védelmi szoftverek

Keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön számára leginkább megfelelő termékekről, a vásárlás menetéről és az igényelhető kedvezményekről!

Miért jobb a fizetős antivírus az ingyenesnél?

Az ingyenes antivírusok az esetek túlnyomó többségében az éves előfizetéses formában terjesztett testvérük lebutított, erősen funkcióhiányos változatai, amikben nem található meg böngészővédelem, valós idejű fájlrendszer-védelem, e-mail védelem és a többi olyan szolgáltatás, amik nélkül a szoftver használatának szinte nincs is értelme. Az ingyenes antivírusok használata hamis biztonságérzetet eredményez, hiszen közel sem biztosítják a rendelkezésre álló legjobb védelmet.

Bitdefender antivírus és védelmi szoftverek
üzleti felhasználóknak

A teszteken folyamatosan kiemelkedő eremdényeket produkáló Bitdefender motorjára épülő Small Office Security és GravityZone termékcsalád legújabb verziója megújult felületen biztosítja a már ismert gyors és hatékony vírusvédelmét, valamint robusztus tűzfalát vállalati ügyfeleink számára.

Bitdefender GravityZone

Legyen szó a legnépszerűbb operációs rendszer platformokról (Windows, MacOS, Android, virtualizált rendszerek) és kiszolgálótípusról (általános kiszolgáló, levelezőszerver, fájlszerver), a Bitdefender megoldásai minden esetben hatékony és központilag is konfigurálható védelmet nyújtanak a vállalati infrastruktúra minden elemén, még a Home Office-ban dolgozó munkatársak által használt eszközökön is – garantálva az adatok bizalmasságát és sértetlenségét a (zsaroló)vírusokkal, valamint a rosszindulatú hackerekkel szemben.

Bitdefender antivírus és védelmi szoftverek
Otthoni felhasználóknak

Nemcsak a cégek és egyéb intézmények vannak kitéve a zsarolóvírusok fenyegetéseinek. A kiberbűnözők a legtöbb esetben válogatás nélkül, potenciális áldozatok ezreinek juttatnak el kártevőket, hogy azok aztán csak milliós váltságdíj fejében férhessenek ismét hozzá legféltettebb fotóikhoz, videóikhoz és dokumentumaikhoz.

Bitdefender Total Security

A Bitdefender Antivirus Plus-szal, Internet Security-vel és Total Security-vel minimálisra csökkenthető a kártevő fenyegetettség, a Premium Security szolgáltatásaival pedig maximalizálható az egyéb biztonsági kockázatok elleni védelem – számítógépen, tableten és okostelefonon egyaránt.

Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Árajánlat