Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Cross-site scripting (XSS) sérülékenység javítása, megelőzése

Mi az a Cross-site scripting (XSS) sérülékenység, támadás?

A Cross-Site Scripting (XSS) sérülékenység kihasználása során a kibertámadó olyan kódrészletet (payload) küld (vagy küldet be az áldozat böngészőjével) egy webes szolgáltatás kiszolgálójára vagy kliensoldali felületére, ami manipulálja a szolgáltatás kliensoldali működését.

Mi a Cross-Site Scripting (XSS) sérülékenység kockázata?

A webes szolgáltatás nem kezeli és korlátozza megfelelően a felé irányuló kéréseket, aminek eredményeként olyan kódok futhatnak le az áldozat(ok) böngészőjében, amik adathalászatra, dezinformáció terjesztésére és akár szerveroldali manipulációra is használhatók.

Hogyan javítható és előzhető meg a Cross-Site Scripting (XSS) sérülékenység?

Hogyan ellenőrizhető a Cross-Site Scripting (XSS) sérülékenység jelenléte?

Kapcsolódó weboldalak

Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt szolgáltatás
Árajánlat