Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

RENDKÍVÜLI SULIKEZDÉSI AKCIÓ!

30% kedvezményt biztosítunk az új, 1 éves, 1-5 felhasználós ESET Internet Security és ESET Smart Security Premium licencek árából 2022. szeptember 1. - szeptember 19. között.

Keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön számára leginkább megfelelő termékekről, a vásárlás menetéről és az igényelhető kedvezményekről!

Már rendelkezik licenckulcssal vagy felhasználónév-jelszó párossal? Látogasson el az ESET Licenckezelőjébe a my.eset.com/license weboldalon!

Miért jobb a fizetős antivírus az ingyenesnél?

Az ingyenes antivírusok az esetek túlnyomó többségében az éves előfizetéses formában terjesztett testvérük lebutított, erősen funkcióhiányos változatai, amikben nem található meg böngészővédelem, valós idejű fájlrendszer-védelem, e-mail védelem és a többi olyan szolgáltatás, amik nélkül a szoftver használatának szinte nincs is értelme. Az ingyenes antivírusok használata hamis biztonságérzetet eredményez, hiszen közel sem biztosítják a rendelkezésre álló legjobb védelmet.

ESET antivírus és védelmi szoftverek
üzleti felhasználóknak

A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épülő ESET PROTECT Essential és PROTECT Entry legújabb verziója megújult felületen biztosítja a már ismert gyors és hatékony vírusvédelmét, valamint robusztus tűzfalát vállalati ügyfeleink számára.

ESET Security Management Center

Legyen szó bármelyik népszerű operációs rendszer platformról (Windows, Linux, BSD, MacOS, Android, virtualizált rendszerek) és kiszolgálótípusról (általános kiszolgáló, levelezőszerver, fájlszerver), az ESET megoldásai minden esetben hatékony és központilag is konfigurálható védelmet nyújtanak a vállalati infrastruktúra minden elemén, még a home office-ban dolgozó munkatársak által használt eszközökön is – garantálva az adatok bizalmasságát és sértetlenségét a (zsaroló)vírusokkal, valamint a rosszindulatú hackerekkel szemben.

20% kedvezmény önkormányzatok és állami intézmények számára
50% kedvezmény diákok, pedagógusok és egészségügyi dolgozók, továbbá nonprofit, egészségügyi, oktatási és kulturális intézmények számára
50% kedvezmény Magyar Honvédségnél vagy a Belügyminisztérium bármely háttérintézményénél dolgozói jogviszonnyal rendelkező magánszemélyek számára

ESET antivírus és védelmi szoftverek
Otthoni felhasználóknak

Nemcsak a cégek és egyéb intézmények vannak kitéve a zsarolóvírusok fenyegetéseinek. A kiberbűnözők a legtöbb esetben válogatás nélkül, potenciális áldozatok ezreinek juttatnak el kártevőket, hogy azok aztán csak milliós váltságdíj fejében férhessenek ismét hozzá legféltettebb fotóikhoz, videóikhoz és dokumentumaikhoz.

ESET Internet Security

Az ESET NOD32 Antivirussal és Internet Security-vel minimálisra csökkenthető a kártevő fenyegetettség, az ESET Smart Security Premium extra szolgáltatásaival pedig maximalizálható az egyéb biztonsági kockázatok elleni védelem – számítógépen, tableten és okostelefonon egyaránt.

ESET antivírus és védelmi szoftverek
Androidos okostelefonokra és tabletekre

Az androidos FluBot vírus sikeresen megtámadta Magyarország közel teljes lakosságát, amivel egy időben több százezer magyar telefonszám került nyilvánosságra egy korábbi Facebook-adatszivárgásból. Ezek eredményeként rengetegen estek bankszámlákra koncentráló kiberbűnözők áldozatául.

ESET Mobile Security for Android

A digitális világ aktuális állapota megköveteli, hogy a számítógépünk mellett az okostelefonjainkat és tabletjeinket is fejlett védelemmel lássuk el, főleg ha ugyanazt az eszközt használjuk privát célokra és munkavégzésre. Ebben lesz segítségünkre a Mobile Security for Android, a vállalati ügyfelek számára az Endpoint Security for Android és a gyermekek védelmére kifejlesztett ESET Parental Control for Android.

Árajánlat