Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

GFI LanGuard sérülékenységvizsgáló és patch menedzsment szoftver

Amikor egy szervezet egyre több szervert (legyen az fizikai vagy virtuális) helyez üzembe, egyre nagyobb feladat azok biztonságának garantálása, főleg akkor, amikor az kiszolgálók üzemeltetését és karbantartását különböző munkatársak vagy csapatok végzik.

A GFI LanGuard a káoszban tesz rendet és rengeteg erőforrást spórol a szervezet számára, ugyanis segítségével az információbiztonságért felelős munkatársak egy közös felületen láthatják a szerverek és a munkaállomások biztonsági állapotát, kezdve a biztonsági kockázatot eredményező beállításoktól egészen a javításokig.

Szoftver patch menedzsment Windowson, Linuxon és macOS-en

A LanGuard a legnépszerűbb rendszerplatformok és harmadik féltől származó szoftverek esetén figyeli az újonnan kiadott frissítéseket és jelzi, ha egy felügyelt gépen hiányzik egy operációs rendszert, böngészőt, alkalmazást, támogatószoftvert vagy keretrendszert érintő frissítés.

Sérülékenységek automatikus keresése a belső hálózaton

A GFI megoldása több mint 60 000 sérülékenység azonosítására képes a felügyelt gépeken. Folyamatosan vizsgálja a gépeket, azonosítja és kategorizálja a sérülékenységeket, valamint javaslatokat és eszközöket ad azok javítására, vagy a belőlük eredő kockázat csökkentésére.

GFI LanGuard Vulnerabilities

Integrált külsős védelmi technológiák

A LanGuard már önmagában is egy figyelemre méltó megoldás, viszont képességei több mint 4 000, harmadik féltől származó védelmi technológiával egészíthető ki, például antivírussal, anti-spyware-rel, tűzfallal, adathalászat elleni védelemmel, biztonsági mentéssel, VPN klienssel, webszűrővel, tovább patch menedzserrel, adattitkosítással, DLP megoldással és hozzáférés menedzsmenttel.

GFI LanGuard Web GUI

Hálózati és hordozható eszközök felügyelete

Sem a hálózati eszközök, sem a munkatársak hordozható kütyüi nem bújhatnak ki a felügyelet alól. A LanGuard figyeli a switch-ek, a routerek, AP-k és a hálózati nyomtatók állapotát, ahogyan a hálózatra csatlakozó (Windows, Android és iOS) okostelefonokét és tabletekét is.

Virtuális rendszerek támogatása

A szoftver nemcsak a fizikai kiszolgálókra és munkaállomásokra telepített rendszereket képes vizsgálni, hanem az olyan virtualizációs technológiákban futó rendszereket is, mint a VMware, a Microsoft Virtual Server, a Microsoft Hyper-V és a Citrix.

Compliance jelentések generálása

Amennyiben a szervezetnek compliance megfelelési kötelezettsége is van, a LanGuard a legkülönfélébb compliance audit (PCI DSS, HIPAA, SOX, GLB/GLBA és PSN CoCo) jelentések generálásával képes rendkívüli mértékben leegyszerűsíteni az informatikai infrastruktúra megfelelésének ellenőrzését.

GFI LanGuard PCI DSS

Védje informatikai infrastruktúráját a GFI LanGuarddal!

Keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen további tájékoztatást a GFI LanGuard hálózati sérülékenységvizsgáló és patch menedzsment szoftverről!

Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt szolgáltatás
Árajánlat