Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Vírussal fertőző e-mail csatolmányok, gyanús fájlok laboratóriumi vizsgálata

Gyanús e-mail csatolmányt kapott? Az egyik app feltűnően sok hozzáférési jogot kér telepítéskor? Olyan fájlt talált a dokumentumok között, ami eddig nem volt ott? Küldje el az alábbi e-mail címre, hogy laboratóriumi környezetben vizsgálhassuk meg a kártevőt!

vizsgalat@makay.net

A vizsgálatok során egyaránt fény derülhet célzott támadásokra és általános kiberbűnözői trendekre is, így rendkívül fontos a kártevők alapos kielemzése a speciálisan erre a célra összeállított környezetben.

Figyelem! A beküldött anyagok vizsgálatakor felhőalapú szolgáltatásokat is igénybe veszünk, amivel sérülhet egyes tartalmak bizalmassága. Szolgáltatásunk ingyenes és nem garantáljuk az eredményekről szóló részletes visszajelzést. Feltételezhetően célzott támadás esetén keresse kollégáinkat az Árajánlat gombbal!

Partnerprogram

Amennyiben Ön is rendelkezik saját weboldallal, kérjük, hogy építse annak egy publikusan elérhető részébe az alábbiakban található kódot, amivel kártevőterjesztő robotokat irányíthatunk a csali e-mail címünkre!

A kód megjeleníti a logónkat és egy rejtett e-mail hivatkozást kínál fel a kártevőterjesztő robotok számára, hogy azok a laborunknak küldjék a legújabb adathalász, zsaroló, vagy éppen adatmegsemmisítő malware-eket.

Árajánlat