Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Microsoft Windows 10 KMSpico activator

Windows 10, MS Office és Photoshop aktivátor letöltése, ingyenes aktiválás

Ingyenes aktivátorral hagynád ki a szoftver megvásárlását?
Sajnos az ingyenességnek nagyon magas ára van!

A Makay Kiberbiztonsági Kft-t mára kezelhetetlenül sokan keresik meg zsarolóvírus-támadással kapcsolatban. Milliós váltságdíjak, visszaállíthatatlan vagy pótolhatatlan fájlok és a csőd szélére sodort cégek jellemzik leginkább ezt a világot. A leggyakoribbak még mindig a biztonságos távmunka megoldások helyettesítésére kinyitott távoli asztal (RDP) miatt bekövetkező incidensek, de a második kategóriába tartozó esetek is rendkívül tanulságosak, ugyanis…

Rengetegen esnek zsarolóvírus áldozatául azért, mert vásárolt licenc helyett ingyenes, de sokszor fertőzött aktivátor programmal próbálják elvégezni a szoftverek aktiválását.

A releváns Google-találatok első néhány lapján ugyanis számos olyan link is megjelenítésre kerül, amikről zsarolóvírussal vagy zsarolóvírus-letöltőkóddal fertőzött KMSpico aktivátorok szerezhetők be. Ezek a becsomagolt kártevők aztán sokszor az összes családi fotót vagy az egész céges infrastruktúrát (köztük a fájlszervert és a biztonsági mentéseket is) letitkosíthatják, majd súlyos milliókat követelhetnek a dekriptáláshoz szükséges kulcsért cserébe. – Az incidensek több esetben ráadásul Windows Defender és MalwareBytes védelmi szoftverek használata mellett következtek be.

A Makay Kiberbiztonsági Kft. ugyan senkit sem kötelezhet operációs rendszer, irodai csomag vagy éppen fotószerkesztő legális megvásárlására, viszont nagyon javasoljuk olyan antivírus szoftver és/vagy hálózati tűzfal beszerzését, ami képes megvédeni az adatokat az előbbiekben bemutatott fenyegetésektől.

Kérjen árajánlatot fejlett antivírus szoftverre!

Bizonyítottan hatékony antivírus szoftver nélkül fotóit, videóit és dokumentumait sokszor olyan helyekről érheti végzetes támadás, ahonnan nem is számít rá. Kattintson az Árajánlat gombra, mi pedig további részletekkel és segítséggel szolgálunk a témával kapcsolatban!

Árajánlat