Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Tűzfal, VPN és antivírus – mikro-, kis- és középvállalkozások számára

A kiberbiztonság nemcsak a sokmilliárdos büdzsével gazdálkodó vállalatokat illeti meg, főleg, hogy manapság egyre több kis cég rendelkezik kifejezetten nagy és értékes adatvagyonnal. Ezeket az adatokat viszont a legkisebb szereplőknek is az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelve kell kezelniük.

Ezek az első lépések

Antivírus

Antivírus beszerzése

A zsarolóvírusok minden szervezetet fenyegetnek, a legkisebbeket is és megfelelő antivírus beszerzése nélkül bármikor bekövetkezhet a katasztrófa, aminek sokszor a biztonsági mentések is áldozatul esnek. Szakértőink olcsó, de kiváló megoldásokat ajánlanak.

Tűzfal

Tűzfal beszerzése

Egy mikrovállalkozás számára foghúzással érhet fel egy komolyabb hálózati tűzfal beszerzése és éves licencvásárlása, de szakértőink alacsonyabb árú, szervezetre szabott konfigurációval ellátott megoldásokkal is segíthetnek.

VPN

Home office biztonság

A kibertámadások az esetek jelentős részében a rosszul kialakított távoli munkavégzés lehetőség sérülékenységeinek kihasználásával válnak sikeressé. Biztonságos VPN és szeparált hálózat kell. Bízza szakértőinkre a feladatot!

Szabályzatok és eljárásrendek

Szabályzatok

Bürokratikus túlbuzgóságnak tűnik, de az Informatikai Biztonsági Szabályzat összeállításával rögzíthetőek a felelősségi körök és meghatározhatóak a cselekvési tervek is, hogy baj esetén már kész forgatókönyv álljon rendelkezésre.

Árajánlat kérése

Mi a megoldás? A szakértőinkkel történő konzultációt követően személyre szabott biztonsági megoldást kínálunk az Ön vállalkozásának, hogy a legjobb védelmi technológiákat használja a legújabb fenyegetésekkel szemben. Bízza ránk kiberbiztonsági igényeit, és élvezze a megfizethető, mégis magas szintű védelmet!

Kérjen segítséget a Makay Kiberbiztonsági Kft-től a felkészülésben az Árajánlat gombbal, és mi partnerként fogjuk segíteni a célok elérésében.

Webes, hálózati és rendszerszintű sérülékenységvizsgálat Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás
Árajánlat