Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Checkmarx szoftver- és forráskódvizsgáló platform

A Checkmarx egy átfogó megoldást kínál alkalmazásbiztonsági tesztelésre, különösen nagyvállalatok számára. Fő termékük, a Checkmarx One™, egy felhőalapú platform, amely lehetővé teszi a szervezetek számára a kockázatok csökkentését a modern szoftverek különböző összetevőin, beleértve a saját kódot, az open source kódot, az API-kat és az infrastruktúraként szolgáló kódot. A Checkmarx szolgáltatásai segítenek a vállalatoknak személyre szabni az alkalmazásbiztonsági (AppSec) stratégiájukat, hogy lépést tartsanak a fejlődő fenyegetésekkel, és a fejlesztőket biztonsági bajnokká alakítsák.

A cég innovációiról és kiterjedt kutatásairól ismert, előremutató megoldásokat kínálva nagyvállalatok számára. Globális jelenlétük jelentős, több mint 70 országban szolgálva ki ügyfeleket, több nyelven és keretrendszerekkel. A Checkmarx One™ képes több alkalmazásbiztonsági tesztelési (AST) megoldásokkal végzett vizsgálatokra is.

A Checkmarx megoldásainak, különösen a Checkmarx statikus alkalmazásbiztonsági tesztelésének (SAST) egyik kulcsfontosságú jellemzője a könnyű beállítás. A felhasználók projektjeiket úgy állíthatják be, hogy nem szükséges megváltoztatniuk a tárolóik szerkezetét, ami felhasználóbarát opciót jelent a forráskód elemzéséhez.

A Checkmarx szolgáltatáscsalád tagjai

A Checkmarx licenc megvásárlása

A Checkmarx penetrációs teszt platform különösen ajánlott azon szervezetek számára, ahol dedikált red team csapat teszteli folyamatosan a céges infrastruktúra ellenállóságát a kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben. Keressen minket a szoftver használatával, valamint megvásárlásával kapcsolatban!

Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt szolgáltatás
Árajánlat