Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Olcsó MikroTik routerek, tűzfalak, VPN
mikro-, kis- és középvállalkozások védelmére

A kiberbiztonság nemcsak a sokmilliárdos büdzsével gazdálkodó vállalatokat illeti meg, főleg, hogy manapság egyre több kis cég rendelkezik kifejezetten nagy és értékes adatvagyonnal. Ezeket az adatokat viszont a legkisebb szereplőknek is az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelve kell kezelniük.

De mihez kezdjen egy kisebb vállalkozás?

Egy profi, arányaiban kevesebb szakértelemmel is elműködő védelmi megoldásnak valóban ára van. Az eszköznek is és az éves licencfrissítésnek is. Ezt az éves 100-200 ezer forintos tételt viszont az árérzékeny vásárlók nem engedik meg maguknak.

Ekkor lehet jó választás a MikroTik valamelyik alacsonyabb árszegmensbe tartozó router eszköze, ami a RouterOS-nek köszönhetően szinte minden feladatot el tud látni, maximum mélyebb szakértelmet igénylő konfigurálást igényel.

MikroTik router

Wi-Fi router

A MikroTik több olcsó modellje képes egyszerre Wi-Fi és kábeles kapcsolatot biztosítani a munkatársak és a vendégek számára, méghozzá meglepően jó teljesítménnyel. Persze, ha nem szükséges (vagy tilos), elérhetőek Wi-Fi nélküli, akár nagyobb változatok is.

Tűzfal

Szakértőink szervezetre szabott tűzfalszabályokat hoznak létre, amikkel számos támadástípus és támadás-előkészítés megelőzhető, a szabályokat pedig folyamatosan frissítik és bővítik, hogy a MikroTik-eszközből a legjobbat hozhassuk ki.

Home Office VPN

A távoli munkavégzés lehetősége manapság már teljesen magától értetődő a munkahelyek jelentős részénél. A MikroTik routerekkel kifejezetten könnyű jó és biztonságos VPN kapcsolódási pontot létrehozni, még akkor is, ha a szervezet nem rendelkezik fix IP-címmel.

Árajánlat kérése

Mi a megoldás? A szakértőinkkel történő konzultációt követően személyre szabott biztonsági megoldást kínálunk az Ön vállalkozásának, hogy a legjobb védelmi technológiákat használja a legújabb fenyegetésekkel szemben. Bízza ránk kiberbiztonsági igényeit, és élvezze a megfizethető, mégis magas szintű védelmet!

Kérjen segítséget a Makay Kiberbiztonsági Kft-től a felkészülésben az Árajánlat gombbal, és mi partnerként fogjuk segíteni a célok elérésében.

Webes, hálózati és rendszerszintű sérülékenységvizsgálat Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás
Árajánlat