Nexpose Vulnerability Scanner
(sérülékenységvizsgáló szoftver)

A Nexpose a piac egyik legelterjedetbb sérülékenységvizsgáló szoftvere, amit a könnyű és jól automatizálható kezelhetősége miatt nemcsak a kiberbiztonsági szolgáltatásokat nyújtó cégek használnak előszeretettel, hanem azok a szervezetek is, ahol házon belüli auditokra is rendszeresen szükség van.

A Nexpose-t is fejlesztő Rapid7 a kiberbiztonsági piac egyik legmeghatározóbb szereplője, ugyanis szolgáltatás- és termékportfóliójába olyan közismert szoftverek tartoznak, mint a Metasploit penetrációs teszt szoftver és az AppSipder alkalmazásbiztonsági ellenőrzőszoftver.

A Nexpose licenc megvásárlása

A Nexpose sérülékenységvizsgáló szoftver különösen ajánlott azon szervezetek számára, ahol a kiszolgálói és webes szolgáltatások, valamint az általuk kezelt adatok biztonsága kiemelten fontos. Keressen minket a szoftver használatával, valamint megvásárlásával kapcsolatban!

A Nexpose funkciói és szolgáltatásai

Valós kockázati érték: Míg a legtöbb sérülékenységvizsgáló szoftver a sérülékenységeket az eredetileg (a globális felfedezésükkor) megadott kockázati értéküket tüntetik fel, addig a Nexpose számos egyéb paraméterrel (pl.: a sérülékenység kora, gyakorlati kihasználtsága, kihasználhatósága stb.) finomítja ezt a besorolást.


Adaptív biztonság: A Nexpose-ban dinamikusan és automatikusan bővíthetjük a vizsgálat hatókörét új eszközökkel, így minden hálózati pont biztonságáról valós idejű képet kaphatunk.


Biztonsági konfigurációk ellenőrzése: A Nexpose képes értékelni a vizsgált rendszerek beállított biztonsági konfigurációit, házirendjeit és ellenőrizheti azok NIST követelményrendszereknek és CIS ajánlásoknak való compliance megfelelését.

Rapid7 Nexpose Vulnerability Scanner

Remediációs jelentések: Területspecifikus javítási javaslatokat is létrehozhatunk a Nexpose-ban, hogy a felfedezett sérülékenységek javításáért felelős munkatársaknak ne egy ezer oldalas jelentésből kelljen megtalálniuk a rájuk vonatkozó részeket.


Metasploit integráció: A Nexpose egyik legnagyobb erőssége a riválisokkal szemben az, hogy képes együttműködni a szakma legnépszerűbb penetrációs teszt szoftverével, a Metasploittal, így a felfedezett sérülékenységek gyakorlati próbáját is elvégezheti, kiszűrve a fals pozitív találatokat.


Webes sérülékenységek: Sokan elsősorban hálózati sérülékenységvizsgálóként tekintenek a Nexpose-ra, a tapasztalataink szerint viszont a webes sérülékenységek beazonosításakor is bőven felveszi a versenyt a rivális webes vizsgálók automatikus szkennereivel, legyen szó Cross Site Scripting, SQL Injection és számos egyéb típusú sebezhetőségről.


Rendszerszintű sérülékenységek: A Nexpose nemcsak a végpontok külső interfészein képes vizsgálatokat végezni, ugyanis belépési azonosítókat (Windows, SSH, adatbázis) is definiálhatunk, hogy a szoftver a rendszer minden komponensét belülről is ellenőrizhesse.


Compliance megfelelőségi auditok: A különböző compliance megfelelőségi auditok elvégzése sem okozhat problémát a Nexpose-felhasználók számára, legyen szó CIS, BSI, DISA, HIPAA, MSTC, OWASP, PCI-DSS vagy egyéb best practise listákról.


Egyedi vizsgálati jelentések: A Nexpose nagy teret biztosít a vizsgálati jelentések testreszabására is.


Ütemezett vizsgálatok: Amennyiben rendszeresen kell vizsgálatot végeznünk, akár ütemezett és rendszeresített projekteket is létrehozhatunk, hogy nekünk már csak a jelentések átnézésével kelljen foglalkoznunk – amit akár az e-mail címünkre is fogadhatunk.

Nexpose ingyenes letöltés

Töltse le ingyen a Nexpose sérülékenységvizsgáló szoftvert és tegye próbálja képességeit a rendszerein.

Windows telepítő: Rapid7Setup-Windows64.exe
SHA256: 22fba0a51b3805b70832fff343f0041cb94b6f3b98bc731baffe8a2c63104ac71e3e8527e01164050e7b0b35903d8a7f90e5eab0b6a5dd307799ae2a9a47b3de

Linux telepítő: Rapid7Setup-Linux64.bin
SHA256: 82f81dca484e8eba230290ef540143ce124af88d4bf3823ff08b07d87afbe6532bcfc7ff22d7833eedc7d972d523b50b97d37acb716acef857b538034d1b6e96

Jelentés-felülvizsgálat

Ha nem rendelkezik a szükséges szakmai kompetenciákkal a házon belül futtatott Nexpose által generált sérülékenységvizsgálati jelentés értelmezésére és a találatok visszaellenőrzésére, igényelje a jelentés-felülvizsgálat szolgáltatásunkat, szakembereink pedig elmagyarázzák, szükség esetén pedig validálják a felfedezett sérülékenységeket.

Sérülékenységvizsgálat szolgáltatásként Penetrációs teszt, behatolásteszt, sérülékenységek validálása Tenable Nessus Vulnerability Scanner Acunetix Web Vulnerability Scanner Internetes kiszolgálók DDoS terheléstesztelése Kiberfenyegetési riasztások – Cyber Threat Intelligence Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Zsarolóvírusok eltávolítása és adatvisszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

Incidensvizsgálat és nyomelemzés

Offline fáljtitkosító webalkalmazás

DoS, DDoS támadás, terhelésteszt

Social engineering, biztonságtudatosság

Fájlok visszaállítása és végleges törlése

IT biztonsági tanácsadás és oktatás

Védelmi és vizsgálati termékek

Előadások, prezentációk,
és oktatóanyagok

Home office biztonsági vizsgálat

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Zsarolóvírusok eltávolítása és adat-visszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

IT biztonsági tanácsadás és oktatás

Védelmi és vizsgálati termékek

Árajánlat