Kiszervezett informatikai biztonság A Microsoft 38 terabájtnyi szenzitív adatot szivárogtatott ki egy rosszul konfigurált Azure tárolóval CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Adathalászat, phishing, internetes átverés, kiszivárgott adatok bejelentése
(Gyanús, hamisnak tűnő weboldalak, e-mailek, SMS-ek, kiszivárgott adatok)

Manapság már egyetlen felhasználó sem érezheti magát biztonságban az interneten, ugyanis a felhasználói azonosítók, jelszavak és egyéb személyes adatok felértékelődésével mindenki, kivétel nélkül a kiberbűnözők célpontjává vált. Ennek következtében pedig szinte naponta indulnak újabb adathalász kampányok, megtévesztő e-mailek és hamis weboldalak az interneten, csak azért, hogy az emberektől adatokat és pénzt lopjanak el, vagy rávegyék őket különböző dolgokra.

Ha Ön is adatok lopására (adathalászatra) létrehozott, hamis vagy legalábbis gyanús weboldallal, e-maillel, SMS-sel, esetleg kiszivárgott adatokkal találkozott, keressen minket az alábbi e-mail címen:

info@makay.net

A megkeresés után megvizsgáljuk a bejelentett tevékenységet, felvesszük az illetékesekkel és az érintettekkel a kapcsolatot, majd szükség esetén sajtóközleményt küldünk a médiának.

Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági audit Zsarolóvírus, ransomware és hackertámadás elleni védelem Kiberfenyegetési riasztások – Cyber Threat Intelligence IT biztonsági tanácsadás és oktatás vállalkozások számára Incidensek vizsgálata, nyomelemzés és intézkedési terv
Árajánlat