MAKAY biztonsági minősítés szoftverekre, rendszerekre és szolgáltatásokra

Manapság, amikor minden hétre jut egy nagy volumenű kiberbiztonsági botrány, egy cég számára az ügyféladatok igazoltan biztonságos kezelése presztízskérdés, amit az ügyfelek felé is ajánlott kommunikálni. Az alábbi jelvénnyel a Makay Kiberbiztonsági Kft. OWASP Application Security Verification Standard, Mobile Application Security Verification Standard vagy Web Security Testing Guide alapú sérülékenységvizsgálat és/vagy penetrációs teszt szolgáltatását igénybe vevő cégek bizonyíthatják, hogy komoly figyelmet fordítanak szoftvertermékeik biztonságossá tételére, ezzel is javítva saját reputációjukat az ügyfelek szemében.

Verified by Makay Cybersecurity Ltd.

A minősítés igénylésére és használatára vonatkozó szabályok

  1. A minősítést közvetlenül igényelni nem lehet, annak használatára kizárólag a Makay Kiberbiztonsági Kft. OWASP Application Security Verification Standard, Mobile Application Security Verification Standard vagy Web Security Testing Guide alapú sérülékenységvizsgálat és/vagy penetrációs teszt szolgáltatásán átesett, a beazonosított sérülékenységeket javító ügyfelek jogosultak – kizárólag azon szoftvertermék esetén, amire a vizsgálat kiterjedt.
  2. Amennyiben az ügyfél igény tart a jelvény megjelenítésére való jogra, e-mailben vagy levélben kell erről nyilatkoznia a Makay Kiberbiztonsági Kft. felé.
  3. A jelvény megjelenítéséhez a Makay Kiberbiztonsági Kft. írásos hozzájárulása szükséges.
  4. A minősítést jelenleg webes szolgáltatások, webappok, levelezőszerverek és mobilappok (mint szoftvertermékek) biztonságának igazolására lehet felhasználni.
  5. A jelvény használatára való jog az esetleges konfigurációs és futtatókörnyezeti változások, frissítések, valamint javítások miatt a vizsgálat lezárását követő maximum 1 évre terjed ki, amely jog az 1 év lejártával egy újabb évre terjeszthető ki az első vizsgálattal megegyező ügymenetnek megfelelően. Amennyiben az igazolandó termékben kódváltoztatás történt, a változások negyedéves ellenőrzése szükséges – az 1 éves időkeret ebben az esetben is érvényes.
  6. A jelvény kizárólag erre a lapra linkkelt formában, 468×88 vagy 234×44 pixel felbontásban jeleníthető meg. A jelvényre való kattintással a felhasználók ellenőrizhetik annak érvényességét.

Kérjen árajánlatot a vizsgálatra!

A Makay Kiberbiztonsági Kft. a fent látható jelvény feltüntetését azon ügyfeleinek engedélyezi, akik teljesítették a felsorolt követelményeket. Kattintson az Árajánlat gombra, mi pedig további részletekkel és segítséggel szolgálunk a témával kapcsolatban!

Hálózati és rendszerszintű sérülékenységvizsgálat Weboldalak és webszerverek sérülékenységvizsgálata Penetrációs teszt, behatolásteszt, sérülékenységek validálása Fortinet védelmi eszközök, termékek
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Árajánlat
Indítás