Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

EPSS: Exploit Prediction Scoring System

Az Exploit Prediction Scoring System (EPSS) egy nyílt, adatvezérelt erőfeszítés annak valószínűségének becslésére, hogy egy szoftver sebezhetőségét kihasználják a való életben. A cél, hogy segítse a hálózat üzemeltetőit a sebezhetőségek javítására irányuló erőfeszítések jobb priorizálásában.

Míg más iparági szabványok hasznosnak bizonyultak a sebezhetőség eredendő jellemzőinek megragadásában és a súlyosság mérésére, addig a fenyegetettség értékelésére csak korlátozottan alkalmasak. Az EPSS betölti ezt a hiányt, mivel a CVE és a valós kihasználási adatokból származó aktuális fenyegetési információkat használja. Az EPSS modell 0 és 1 (0 és 100%) közötti valószínűségi pontszámot ad. Minél magasabb a pontszám, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy sebezhetőséget kihasználnak.

Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt szolgáltatás Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt lépései Rapid sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt webfejlesztők számára Automatikus sérülékenységvizsgálat korlátai, eredményei Sérülékenységvizsgáló szoftver vagy manuális vizsgálat és penetrációs teszt
Árajánlat