Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

FortiGate tűzfalak
mikro-, kis- és középvállalkozások védelmére
(Fortinet FortiGate Next Generation Firewall)

A cégek jelentős része csak a biztonsági incidensek bekövetkezése után kezd érdeklődni a kiberbiztonsági piac kínálata iránt, holott a megfelelő védelem alkalmazása nélkül előbb-utóbb mindenki áldozatul esik.

Fortigate 900

Fortigate 3000

Fortigate 7000E

Hálózatforgalom-vizsgálat, integrált antivírus, behatolás elleni védelem

A szoftveres, kártékony kód elleni védelmi megoldások csak a támadások bizonyos fajtái ellen védenek – e-mailben terjesztett kártevők, webes kódok, stb. Viszont számos olyan támadási metódus létezik, amit ezek a szoftverek nem tekintenek gyanús működésnek vagy tevékenységnek, hiszen egyáltalán nem tűnnek annak, ha a támadók már rendszergazdaként tevékenykednek az eszközökön. Egy modern, multifunkcionális hálózati tűzfal viszont olyan tevékenységeket is felismer, amiket egy „antivírus” nem képes.

FortiGate FortiOS

A FortiGate tűzfalak további erőssége a kétfaktoros hitelesítéssel kiegészíthető VPN szolgáltatásában rejlik, amivel a szervezeteknek nem kell támadható portokat (webes felület, RDP távoli asztal, stb.) kinyitniuk a külsős munkatársak számára, hanem egy biztonságos, titkosított csatornán férhetnek hozzá a megadott belső hálózati szegmenshez.

Az általunk forgalmazott Fortinet FortiGate és FortiWeb NGFW (következő generációs tűzfal) eszközök – köszönhetően a különböző teljesítmény- és árkategóriájú modellek széles palettájának – az igények széles skálákát lefedik, kezdve a kisvállalkozások védelmétől, egészen a nagyobb, céges hálózatokig.

FortiOS online demo, ingyenes kipróbálási lehetőség

Ismerje meg a FortiGate tűzfalak menedzsment-felületét még a vásárlás előtt, teljesen ingyen!

Weboldal: fortigate.fortidemo.com

Felhasználónév: demo

Jelszó: demo

Keressen minket, míg nem késő!

Ne várja meg, hogy bekövetkezzen a digitális katasztrófa! A védelembe való minimális befektetéssel rengeteg kiadást és egyéb problémát spórolhat meg magának és cégének.

Kattintson az Árajánlat gombra, és mi további részletekkel, valamint segítséggel szolgálunk a probléma orvoslásában!

Lookout végpontvédelem Sophos tűzfalak Hogyan működnek a zsarolóvírusok, ransomware-ek? Mit tegyünk zsarolóvírus-támadás esetén? Internetes kiszolgálók DDoS terheléstesztelése Incidensek vizsgálata, nyomelemzés és intézkedési terv Kiberfenyegetési riasztások – Cyber Threat Intelligence Antivírus, vírusirtó szoftverek
Árajánlat