Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Lookout kibervédelmi termékek és szolgáltatások

A Lookout termék- és szolgáltatáspalettájával ügyfeleink hatékonyan védhetik meg az alkalmazottaik által használt külsős és belsős üzemeltetésű eszközöket, szolgáltatásokat és adatokat a kibertámadásokkal szemben.

Secure Access Service Edge

 • Szenzitív adatok azonosítása és védelme
 • Fenyegetések észlelése és csökkentése
 • Secure Web és Cloud
 • A teljes munkaerő becsatlakoztatása

Mobile Endpoint Security

 • Magánszemélyek és szakemberek számára
 • Mesterséges intelligenciával
 • Okostelefonok, tabletek és Chromebookok védelmére
 • Alacsony erőforrásigény

Zero Trust Network Access

 • Könnyed, biztonságos alkalmazás-hozzáférés
 • Privilegizált korlátozások
 • Multi-faktoros belépés
 • Örökölt-elavult technológiák védelmére is

Cloud Access Security Broker

 • Fejlett adatvédelem
 • Beépített Threat Intelligence
 • Compliance megfelelés
 • Biztonságos kapcsolódás a felhőhöz

Secure Web Gateway

 • A webforgalom központi ellenőrzése
 • TLS/SSL bontás
 • Beépített Threat Intelligence
 • Remote Browser Isolation

Threat Advisory

 • Több millió forrásból
 • Havi fenyegetésjelentések
 • Negyedéves webcastok
 • Előzetes hozzáférés a fenyegetéskutatásokhoz

Lookout Antivirus okostelefonra

Lookout Antivirus for MobileA Lookout az okostelefonos védelmi piac egyik legmeghatározóbb szereplője, köszönhetően a több százmilliós telepítésének az Android platformon, vagy ahogyan a PCWorld is írta: „A Lookout legyen az első megállód a Google Play-en!

A vállalat védelmi megoldásai otthoni és üzleti felhasználói környezetben egyaránt garantálják az adatok és a kommunikáció bizalmasságát és sértetlenségét, hogy a felhasználókhoz már el se jussanak a potenciális kártevők és veszélyes tartalmak.

Letöltés: Lookout Antivirus, Lookout for Work

További appok: Lookout a Google Play-en

Lookout Secure Access Service Edge (SASE)

A Secure Access Service Edge (SASE) megoldás a hagyományos periméteres biztonságot felhőalapú, konvergált hálózati és biztonsági képességekké alakítja át, amelyek akkor és ott állnak rendelkezésre, amikor és ahol szükség van rájuk. A fő hálózati komponens a Software-defined Wide Area Network (SD-WAN). Az alapvető biztonsági komponensek, amelyeket általában Security Service Edge (SSE) néven emlegetnek, a Cloud Access Security Broker (CASB), a Zero Trust Network Access (ZTNA) és a Secure Web Gateway (SWG) elemekből állnak.

További részletek: lookout-casb-brochure-us.pdf

Lookout Mobile Endpoint Security (MES)

A Mobile Endpoint Security megvédi adatait az ismert és ismeretlen fenyegetésektől anélkül, hogy megsértené az Ön magánéletét. A Lookout mesterséges intelligenciát használ a közel 200 millió eszköz és több mint 120 millió alkalmazás telemetriai adatainak elemzésére.

Az okostelefonra, táblagépre vagy Chromebookra készült könnyű alkalmazással a Lookout megvédi Önt a fenyegetések teljes spektrumával szemben. Az alkalmazás kapcsolatban marad a felhőben lévő Lookout platformmal, hogy hatékony védelmet nyújtson az eszközön, a működése során pedig a processzor sebességét és az akkumulátor élettartamát is optimalizálja.

További részletek: lookout-mobile-endpoint-security-brochure-us.pdf

Lookout Zero Trust Network Access (ZTNA)

A Zero Trust Network Access zökkenőmentes kapcsolatot biztosít az alkalmazásaihoz – függetlenül attól, hogy azok adatközpontokban, nyilvános felhőkben vagy hibrid környezetekben találhatók – anélkül, hogy veszélyeztetné az adatait. Ennek érdekében csak olyan konkrét alkalmazásokhoz biztosít hozzáférést, amelyekre a felhasználóinak szüksége van a munkavégzéshez. Emellett folyamatosan figyelemmel kíséri a felhasználók és a végpontok személyazonosságát és kockázati szintjét, hogy a hozzáférést ennek megfelelően korlátozhassa.

Az infrastruktúrája biztonsága érdekében a ZTNA képes elrejteni az alkalmazásokat a nyilvános internet elől, így biztosítva, hogy csak az arra jogosult felhasználók férjenek hozzá. A felhőalkalmazások biztonsági előnyeit a többfaktoros hitelesítéssel és a identity access managementtel való integráció révén az elavult/örökölt alkalmazásokra is kiterjeszti.

További részletek: lookout-ztna-brochure-us.pdf"

Lookout Cloud Access Security Broker (CASB)

A Cloud Access Security Broker teljes átláthatóságot biztosít a felhasználók, a végpontok, a felhőalkalmazások és az Ön adatai közötti interakciók tekintetében. Emellett lehetővé teszi a Zero Trust hozzáférés-szabályok dinamikus finomhangolását is.

A user and entity behavior analytics (UEBA) folyamatos nyomon követésével felismerheti a belsős fenyegetéseket, valamint a kifinomult kibertámadásokat, és még időben reagálhat rájuk. Fejlett adatvesztés-megelőzést biztosít, amely menet közben képes osztályozni, titkosítani és korlátozni az adatai megosztását, hogy csak az arra jogosult felhasználók férhessenek hozzá. Emellett automatizált értékelést végez az összes felhőalkalmazásán és infrastruktúráján, hogy biztosítsa azok megfelelő konfigurálását.

További részletek: lookout-casb-brochure-us.pdf

Lookout Secure Web Gateway (SWG)

A Lookout Secure Web Gateway (SWG) egy intuitív és könnyen használható felhőportált nyújt a biztonsági irányelvek végrehajtásához, valamint az útválasztási és SD-WAN szolgáltatások konfigurálásához. Az egységes konzollal a Lookout lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy központosított rálátást és részletes ellenőrzést szerezzenek a belső, bejövő és kimenő webes forgalom felett.

Az SWG folyamatosan, valós időben ellenőrzi a TLS-SSL titkosított internetes forgalmat, hogy proaktívan érvényesítse a biztonsági irányelveket és megfeleljen a jogszabályi előírásoknak. A megoldás átláthatóságot biztosít a fenyegetések és a felhasználói tevékenységek tekintetében, valamint blokkolja a rosszindulatú, fenyegető és rosszindulatú vagy nem-megfelelő tartalmakat. Az SWG a felhőalkalmazások és -szolgáltatások megosztott fenyegetettségi intelligenciáját használja a problémák orvoslására a hozzáférési kísérlet kontextusa alapján.

Lookout Threat Advisory (TA)

A Threat Advisory a Lookout több millió mobileszközből álló globális szenzorhálózatából és a Lookout vezető mobilbiztonsági kutatóinak meglátásaiból származó, legmodernebb mobil fenyegetésekkel kapcsolatos információkat nyújt. Az ügyfelek hozzáférhetnek a havi fenyegetésjelentésekhez és az elemzői megkeresésekhez, a negyedévente megrendezésre kerülő webcastokhoz, valamint korai hozzáférést kapnak a Lookout új fenyegetéskutatásaihoz.

A Lookout licencek megvásárlása

A Lookout termék- és szolgáltatáspalettája különösen ajánlott azon szervezetek számára, ahol nagy számú információs rendszer és hálózati végpont védelmét kell központosítva, hatékonyan, korlátozott humán erőforrás-befektetéssel biztosítani. Keressen minket a szoftverek használatával, valamint megvásárlásával kapcsolatban!

Fortinet FortiGate tűzfal IBM QRadar Security Intelligence SIEM, SOC szoftver Tenable Nessus Professional sérülékenységvizsgáló szoftver Acunetix Web Vulnerability Scanner Rapid7 Nexpose sérülékenységvizsgáló szoftver
Árajánlat