Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Fortinet védelmi eszközök, termékek
(IPS, IDS, WAF, SIEM, UTM, firewall)

A kibertámadások megnövekedett száma miatt manapság már minden vállalkozástípusnak fel kell készülnie adatai és eszközei védelmére, ugyanis mostanra teljesen hétköznapivá vált, hogy egy cég minden dokumentuma zsarolóvírus áldozatává válik vagy illetéktelenek birtokába kerül; a szerverein kriptobányász malware-ek futnak és komoly arculatvesztést szenved el, amikor az ügyfelekkel közölniük kell egy hackertámadás részleteit.

A Fortinet a KKV szektor és a nagyobb vállalatok számára is hatékony megoldást biztosít a hálózatok és a hálózati eszközök védelmére, hogy az esetleges kibertámadások hatása elenyésző, leginkább csak informatív jellegű legyen az ügyfelek számára.

Fortigate 7000E

Fortigate 3000

Fortigate 900

FortiGate FortiOS

FortiGate tűzfalak, határvédelmi megoldások

A Makay Kiberbiztonsági Kft. szoros kapcsolatot ápol a Fortinet megoldások hazai disztribútorával, hogy a legjobb szakértők segítsenek eldönteni, pontosan milyen teljesítményű termék(ek)re van szükség a cége informatikai biztonságának garantálásához.

Kérdése vagy már konkrét elképzelése van a beszerzendő termékeket illetően? Kérjen árajánlatot az alábbi gomb sebítségével, és mi készséggel segítünk a beszerzési folyamat elindításában!

További részletek

FortiWeb WAF

FortiWeb Web Application Firewall weboldalak védelmére

Az internet felől elérhető webes alkalmazások sérülékenységei fokozott kockázatot jelentenek, legyen szó akár XSS (cross-site scripting) vagy SQL injection hibákra épülő támadásokról, illetve túlterheléses (D)DoS támadásokról. A belső, példásul internetes webes szoftverek védelme hamis biztonságérzetet adhat, mivel ha egy támadó bejut a hálózatba, akkor a határvédelem már mit sem ér, és könnyen kompromittálhatóvá válhatnak a védettnek hitt alkalmazások.

Ebből kifolyólag kritikus fontosságú, hogy egy automatikusan működő védelmi megoldás is figyeljen webes szolgáltatásainkra és elérési pontjainkra, hogy az esetlegesen bekövetkező támadások már a külső hálózati vonalakon fennakadjanak. Erre a FortiWeb Web Application Firewall az egyik legjobb és legnépszerűbb megoldás.

További részletek

FortiDDoS

FortiDDoS DoS és DDoS túlterheléses támadás elleni védelem

A Fortinet dedikált DoS és DDoS támadás elleni védelmi megoldása, a FortiDDoS több (layer 3, 4 és 7) hálózati szinten védi meg az informatikai infrastruktúrákat a kívülről érkező szándékos, akár több forrásból származó túlterhelési kísérletek ellen.

A Fortinet által kifejlesztett és karbantartott védelmi technológiák a FortiDDoS-ban kombinálhatóak a Verisign felhőalapú túlterhelés elleni védelmével is, amivel még magasabb szintre emelhetjük információs rendszereink rendelkezésre állását.

További részletek
Lookout végpontvédelem Sophos tűzfalak Internetes kiszolgálók DDoS terheléstesztelése
Árajánlat