Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

FortiDDoS túlterheléses támadás, DDoS elleni védelem

A kibertámadások egyre bővülő listáján a DDoS-támadások a legjelentősebbek közé tartoznak. A FortiDDoS Protection Solution a DDoS-támadások ellen védi a vállalati adatközpontokat az ismert DDoS-módszerek széles körű gyűjteményének felhasználásával, többrétegű megközelítést létrehozva a támadások mérséklésére. Emellett elemzi az adatok viselkedését az új támadások észlelése érdekében, lehetővé téve a nulladik napi fenyegetések megállítását.

Fortinet FortiDDoS

Machine Learning Detection

A Fortinet DDoS-védelme gépi tanulási architektúrát használ az adatcsomagok viselkedésének tanulmányozására. A FortiDDoS blokkolja az abnormális tevékenységeket, megvédve az Ön webhelyét vagy alkalmazását.

Autonóm védelem

A FortiDDoS autonóm védelmet biztosít, ami azt jelenti, hogy az informatikai csapat egyik tagjának sem kell beavatkoznia a támadás során. Minden szükséges kárenyhítés automatikusan megtörténik, függetlenül a támadás jellegétől vagy méretétől.

Folyamatos tanulás

A FortiDDoS megtanulja a forgalmi mintákat, hogy különbséget tegyen a jogszerű forgalom mennyisége és a támadások között. Idővel a FortiDDoS képes automatikusan profilokat készíteni, így időt takarít meg.

Folyamatos támadásértékelés

A támadási felület folyamatos értékelése lehetővé teszi a FortiDDoS számára, hogy a hálózati forgalomban bekövetkező fenyegető változásokat észlelje a fenyegetések mérséklése érdekében, megvédve ezzel webhelyét vagy alkalmazását.

Central Manager (CM)

Az elosztott környezetben több FortiDDoS eszközzel rendelkező szervezetek kihasználhatják a FortiDDoS-CM előnyeit a kiválasztott modelleken, lehetővé téve a rendszergazdák számára, hogy egyetlen kezelőfelületen keresztül áttekintést kapjanak az összes eszközükről.

Fejlett DNS-védelem

A FortiDDoS a DNS-forgalom teljes körű ellenőrzését végzi, akár 12 millió lekérdezés/másodperc (QPS) sebességgel, megvédve Önt a DNS-alapú alkalmazás-, volumetrikus és anomáliatámadások széles skálájától.

Fejlett NTP-védelem

A FortiDDoS minden NTP (Network Time Protocol) lekérdezés és válasz 100%-os ellenőrzését végzi, akár 6 millió QPS sebességgel.

Párhuzamos ellenőrzési architektúra

A FortiDDoS 100%-os csomagellenőrzést végez, egyszerre a 3., a 4. és a 7. szinten, mérettől függetlenül, átfogó fenyegetéscsökkentő rendszert biztosítva a szervezet számára.

Hibrid helyszíni/felhőalapú támogatás

A FortiDDoS integrálható harmadik fél DDoS-csökkentő szolgáltatásaival, hogy megvédje szervezetét a nagyszabású DDoS-támadásoktól anélkül, hogy korlátozná a telepítési lehetőségeket.

FortiDDoS online demo, ingyenes kipróbálási lehetőség

Ismerje meg a FortiDDoS tűzfalak menedzsment-felületét még a vásárlás előtt, teljesen ingyen!

Weboldal: fortiddos.fortidemo.com

Felhasználónév: demo

Jelszó: demo

A FortiDDoS eszközök és licencek megvásárlása

A FortiDDoS túlterheléses támadás, DDoS elleni védelem különösen ajánlott azon szervezetek számára, ahol magas rendelkezésre állású, kritikus fontosságú infrastruktúrák védelmét kell garantálni. Keressen minket a megoldás használatával, valamint megvásárlásával kapcsolatban!

Fortinet FortiGate tűzfal Lookout MDM és hálózatbiztonság IBM QRadar Security Intelligence SIEM, SOC szoftver Tenable Nessus Professional sérülékenységvizsgáló szoftver Acunetix Web Vulnerability Scanner Rapid7 Nexpose sérülékenységvizsgáló szoftver
Árajánlat