Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Szoftveres sérülékenységek típusai

A Makay Kiberbiztonsági Kft. sérülékenységvizsgálatai során az ügyfelek részletes – állapotra, kockázatra és lehetséges megoldásokra is kiterjedő – vizsgálati jelentéseket kapnak. A beazonosított sérülékenységeket a vizsgálatot végző etikus hackerek kategóriákba is besorolják a könnyebb azonosíthatóság és csoportosíthatóság érdekében.

Az alábbiakban (a teljesség igénye nélkül) azokat a főbb sérülékenységtípusokat soroljuk fel, amikkel vizsgálataink során a leggyakrabban találkozunk:

Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt szolgáltatás
Árajánlat