Igazságügyi kiberbiztonsági szakértői tanácsadás hatóságok számára

A zsarolóvírusok 2017-es robbanása óta a bűnüldöző hatóságoknak egyre több olyan esettel kell foglalkozniuk, amiben a bűncselekmény elsősorban informatikai eszközök segítségével került elkövetésre. Ezek vizsgálata és a potenciális evidenciák felkutatása viszont olyan naprakész szakmai ismereteket igényel, amikkel kapcsolatban az illetékes hatóságok számára célszerű konzultáció keretein belül megismerni a terület szakértőinek állásfoglalását is.

Mivel a Makay Kiberbiztonsági Kft-t naponta több cég keresi fel kiberbiztonsági incidens témában és egyre rendszeresebb az, hogy a bűnüldöző hatóságok cégünk segítségét kérik egy-egy esettel kapcsolatban, szeretnénk hivatalosan is kifejezni együttműködési szándékunkat. A hatóságok megkeresését az Elérhetőségek lapunkon várjuk.

Megjegyzés: Amennyiben egy adott esettel kapcsolatban a kiberbűncselekmény áldozatául esett magánszemély vagy cég egyenesen a bűnüldöző hatóságokhoz fordult, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet válik illetékessé a nyomozásban.

Incidensek vizsgálata, nyomelemzés és intézkedési terv Zsarolóvírusok számítógépeken és okostelefonokon IT biztonsági tanácsadás és oktatás vállalkozások számára Kiberfenyegetési riasztások – Cyber Threat Intelligence Zsarolóvírus, ransomware és hackertámadás elleni védelem Mit tegyünk zsarolóvírus-támadás esetén? Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!
Kapcsolat