Igazságügyi kiberbiztonsági szakértői tanácsadás hatóságok számára

A zsarolóvírusok 2017-es robbanása óta a bűnüldöző hatóságoknak egyre több olyan esettel kell foglalkozniuk, amiben a bűncselekmény elsősorban informatikai eszközök segítségével került elkövetésre. Ezek vizsgálata és a potenciális evidenciák felkutatása viszont olyan naprakész szakmai ismereteket igényel, amikkel kapcsolatban az illetékes hatóságok számára célszerű konzultáció keretein belül megismerni a terület szakértőinek állásfoglalását is.

Mivel a Makay Kiberbiztonsági Kft-t naponta több cég keresi fel kiberbiztonsági incidens témában és egyre rendszeresebb az, hogy a bűnüldöző hatóságok cégünk segítségét kérik egy-egy esettel kapcsolatban, szeretnénk hivatalosan is kifejezni együttműködési szándékunkat. A hatóságok megkeresését az Elérhetőségek lapunkon várjuk.

Megjegyzés: Amennyiben egy adott esettel kapcsolatban a kiberbűncselekmény áldozatául esett magánszemély vagy cég egyenesen a bűnüldöző hatóságokhoz fordult, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet válik illetékessé a nyomozásban.

Incidensek vizsgálata, nyomelemzés és intézkedési terv Zsarolóvírusok számítógépeken és okostelefonokon IT biztonsági tanácsadás és oktatás vállalkozások számára Kiberfenyegetési riasztások – Cyber Threat Intelligence Zsarolóvírus, ransomware és hackertámadás elleni védelem Mit tegyünk zsarolóvírus-támadás esetén? Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás
Ne maradjon le a legújabb kiberbiztonsági hírekről, fejlesztésekről, kutatási eredményekről és fenyegetési riasztásokról!
KATTINTSON IDE és iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a legfontosabb információk biztosan eljussanak Önhöz!

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Zsarolóvírusok eltávolítása és adatvisszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

Incidensvizsgálat és nyomelemzés

Offline fáljtitkosító webalkalmazás

DoS, DDoS támadás, terhelésteszt

Social engineering, biztonságtudatosság

Fájlok visszaállítása és végleges törlése

IT biztonsági tanácsadás és oktatás

Védelmi és vizsgálati termékek

Előadások, prezentációk,
és oktatóanyagok

Home office biztonsági vizsgálat

Webes és hálózati sérülékenységvizsgálat

Zsarolóvírusok eltávolítása és adat-visszaállítás

Cyber Threat Intelligence
riasztások

IT biztonsági tanácsadás és oktatás

Védelmi és vizsgálati termékek

Kapcsolat