Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Webshopok és weblapok biztonsági tesztelése kisvállalkozások számára

Mit kínálunk?

Mit kínálunk Önnek?

Weboldal biztonsági teszt szolgáltatásunkkal megvédheti a webshopját és weboldalát érő hackertámadásoktól, megelőzve a reputációs (jó hírnév) és adatvédelmi károk bekövetkezését, amik végzetesek lehetnek vállalkozása számára – a piaci ár tizedéért.

Mit tartalmaz?

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Szolgáltatásunk elsősorban a weboldalt működtető WordPress, Drupal, Joomla és PrestaShop tartalomkezelő rendszerek (CMS) aktuális biztonsági állapotát méri fel, aminek eredményeként javításokra teszünk laikusok számára is érthető javaslatokat.

>Miért válasszon?

Miért válasszon minket?

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk elvégzett vizsgálat, tanácsadás és segítségnyújtás a lehető legnagyobb hasznot jelentse ügyfeleink számára. Ennek megfelelően Ön partnerünkként profitál a területen szerzett sok éves tapasztalatunkból.

A szolgáltatás nem tartalmazza a weboldal tartalmának más tartalomkezelőbe való migrációját vagy gyártói támogatással nem rendelkező / kompatibilitásában hiányos / több főverzióval korábbi verziók új verzióra való frissítését, valamint a teljes kiszolgálói környezet biztonsági ellenőrzését.

Amennyiben úgy véli, hogy mélyebb vizsgálatra van szüksége, vagy valamiben elbizonytalanodott, keresse etikus hacker kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön által üzemeltetett rendszerek fenyegetettségéről!

Kapcsolódó hírek

Több mint 17 000 WordPress weboldalt törtek fel a Balada Injector támadási kampányban. A támadók közismert WordPress-kiegészítők sérülékenységeit használták ki.

Forrás: Over 17,000 WordPress sites hacked in Balada Injector attacks last month

IT biztonsági tanácsadás vállalkozók számára A sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt vizsgálati paraméterei Sérülékenységmenedzsment folyamata KKV és nagyvállalati környezetben Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Rapid sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt webfejlesztők számára Automatikus sérülékenységvizsgálat korlátai, eredményei Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt lépései OWASP Top 10 sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt