Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Az orosz Turla hackercsoport támadhatta meg az egyik európai külügyminisztériumot Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

Biztonsági rendszerintegráció
(tűzfal, VPN, antivírus, hálózati monitoring)

A Makay Kiberbiztonsági Kft. opcionálisan igényelhető szolgáltatásként vállalja az általa forgalmazott biztonsági megoldások (tűzfalak, antivírusok, hálózati monitoring stb.) integrációját ügyfelei informatikai infrastruktúrájába, legyen szó akár tervezés alatt álló, vagy már éles üzemben működő hálózatokról.

Szoftvereink és hardvereink ügyféloldali kiválasztásakor, valamint bevezetésekor kiemelt figyelmet fordítunk a projektre felhasználható anyagi, időbeli és humán erőforrásokra, hogy ügyfeleink az általuk üzemeltetett és használt informatikai környezetbe olyan technológiákat kapjanak, amik megfelelnek az igényeiknek és a szakmai elvárásoknak.

Tűzfal integráció

Tűzfal integráció

Egy új tűzfal bevezetése során komoly hálózati és termékismeretek alkalmazása szükséges, hogy a megoldás a hálózat olyan pontjához csatlakozzon, ahová az indokolt és olyan védelmi beállításokkal üzemeljen, amik megfelelnek a szervezet és a szakma elvárásainak.

Termékek
Antivírus integráció

Antivírus integráció

Néhány munkaállomás kártékony kódok elleni védelme egyenként még kezelhető, de egy olyan infrastruktúrában, ahol legalább 5-10 munkaállomás, NAS és szerver is üzemel, már központosított ellenőrző és menedzsment szolgáltatások is szükségesek.

Termékek
Hálózati monitoring integráció

Monitoring integráció

Az informatikai infrastruktúrák biztonságos üzemeltetéséhez elengedhetetlenek a szervezet igényeinek és kötelezettségeinek maximálisan megfelelő hálózati monitoring megoldások, amivel a folyamatok figyelemmel kísérhetőek az IT környezetben.

Termékek
Rendszerintegráció

Egyéb termékek

Amennyiben ügyfeleink egyéb terméktípus bevezetése során tapasztalnak megoldandó feladatokat, bármikor segítségül hívhatják szakértőink magas szintű szakmai ismereteit, hogy az adott termék úgy működjön, ahogyan annak az éles környezetben kell.

Termékek

Kiberfelügyelet, eseménykezelés

A kiberfelügyeleti szolgáltatással céges ügyfeleink kiszervezhetik és ledobhatják magukról az antivírusokból, tűzfalakból és egyéb védelmi megoldásokból származó biztonsági riasztások feldolgozásának 7/24-es feladatát, hogy valós szakértői képet kaphassanak az őket érintő eseményekről.

A szolgáltatás az alkalmazott védelmi megoldás (pl.: FortiGate, G Data, ESET stb.) kommunikációs lehetőségeinek szintjén vehető igénybe, tehát az adott terméknek rendelkeznie kell legalább e-mailes riasztási képességekkel.

Amennyiben nem biztos benne, hogy a szolgáltatásunkkal kompatibilis megoldást használ, kérjük keresse kollégáinkat az Árajánlat gomb segítségével!

Tűzfal, VPN és antivírus – mikro-, kis- és középvállalkozások számára

A kiberbiztonság nemcsak a sokmilliárdos büdzsével gazdálkodó vállalatokat illeti meg, főleg, hogy manapság egyre több kis cég rendelkezik kifejezetten nagy és értékes adatvagyonnal. Ezeket az adatokat viszont a legkisebb szereplőknek is az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelve kell kezelniük. Tehát:

  1. Nem engedhetünk ki távoli asztali elérést a routeren
  2. Nem használhatunk warez, hamis, okosban aktivált Windowsokat
  3. Nem bízhatunk vakon az operációs rendszerünk beépített antivírusában

Árajánlat kérése

Mi a megoldás? A szakértőinkkel történő konzultációt követően személyre szabott biztonsági megoldást kínálunk az Ön vállalkozásának, hogy a legjobb védelmi technológiákat használja a legújabb fenyegetésekkel szemben. Bízza ránk kiberbiztonsági igényeit, és élvezze a megfizethető, mégis magas szintű védelmet!

Kérjen segítséget a Makay Kiberbiztonsági Kft-től a felkészülésben az Árajánlat gombbal, és mi partnerként fogjuk segíteni a célok elérésében.

Árajánlat kérése

Sérülékenységvizsgálat szolgáltatásként Penetrációs teszt, behatolásteszt, sérülékenységek validálása IBM Security QRadar SIEM, SOC szoftver GFI LanGuard hálózati sérülékenységvizsgáló szoftver Tenable Nessus sérülékenységvizsgáló szoftver Rapid7 Nexpose sérülékenységvizsgáló szoftver Rapid7 Metasploit Pro penetrációs teszt szoftver Social engineering vizsgálat és biztonságtudatossági oktatás
Árajánlat