Faraday Security
Sérülékenységkezelés
Enterprise megoldással

A Faraday Security platformjával egy felületen kezelheti az infrastruktúrája sérülékenységeit.

Súlyos sebezhetőségre figyelmeztet a Fortinet Orosz állami hackerek forráskódokat lophattak el a Microsofttól Mi az a Ransomware-as-a-Service? 110 milliós bírságot kapott a KRÉTA meghekkelt fejlesztője Szoftverengedélyezési folyamat – Kiberbiztonsági ellenőrzőlista Letartóztatták a LockBit néhány tagját, kiadtak egy dekriptáló szoftvert Broken Object Level Authorization sérülékenység javítása, megelőzése A titkosított Signal üzenetküldő bevezetet a felhasználóneveket Információbiztonság vs. kiberbiztonság Felhőalapú kiberbiztonsági tanácsadás és audit Kiberbiztonsági partnerprogram CVSS: Common Vulnerability Scoring System Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Session Hijacking sérülékenység javítása, megelőzése Kövessen Minket LinkedInen is!

FARADAY Vulnerability Management – Enterprise sérülékenységmenedzsment platform

A Faraday Security által kifejlesztett platform lehetővé teszi a csapatok számára, hogy egyetlen helyről kezeljék támadási pontokat, miközben automatizálják és felgyorsítják a sérülékenységkezelés kulcsfontosságú lépéseit. A Vulnerability Management több mint 80 biztonsági eszközből származó eszköz- és sérülékenységadatokat normalizálja, nyomon követi és azonosítja.

A Faraday lehetővé teszi bármilyen művelet elindítását egyedi események által triggerelten az ismétlődő feladatok elkerülése érdekében. Az „agentek” pehelysúlyúak és skálázhatóak, így automatizálhatóak az ismétlődő vizsgálatok, amelyek feleslegesen vennék igénybe a csapat erőforrásait.

A CLI és a REST API segítségével közvetlen hozzáférést kap a rendszer integrációs lehetőségeihez, az elemzési képességekhez és a jelentésgeneráláshoz.

Kiknek ajánlott a Faraday platformja?

A Faraday Security platformja minden olyan szervezet számára ajánlott, ahol több eszközt használnak az információs rendszerek biztonsági állapotának megfigyelésére, a beazonosított sérülékenységek kezelése pedig csak erőforráségetés árán lenne lehetséges, vagy olyan adminisztrációt igényelne, amire az illetékesek nincsenek felkészülve.

Kiemelt funkciók

Vulnerability Management

A Faraday nemcsak a sérülékenységek begyűjtésére képes, hanem azok kezelésére is. Így lehetőség van a sérülékenységek feldolgozási állapotának változtatására, címkés azonosítására, kommentelésére és egyedi adatmezőkkel való ellátására is.

Pentest reporting

A platform által biztosított riportgenerálási lehetőségekkel szervezetre szabott, látványos, mégis olvasmányos jelentéssablonokat hozhatunk létre, hogy a végső jelentések tartalmazzanak mindent, ami a felelősök számára érdekes és hasznos információ.

3rd party integrations

Jira, GitLab, ServiceNow, kétfaktoros hitelesítés (2FA), LDAP, SAML - A Faraday ráadásul folyamatosan bővíti az integrálható technológiákat, hogy a platform ne csak egy hermetikusan elzárt sziget legyen, hanem az infrastruktúra szerves része.

Faraday Vulnerability Management

Támogatott eszközök

Acunetix, Amap, Arachni, arp-scan, AWS Prowler, Bandit, BeEF, Brutexss, Burp Suite, Burp Suite Professional, Core Impact, Core Impact, Dig, Dirb, Dirsearch, Dnsenum, Dnsmap, Dnsrecon, Dnswalk, evilgrade, Fierce, Fortify, Fruitywifi, ftp, Goohost, HCL AppScan, IBM Appscan, hping3, Hydra, Ip360, Junit, Lynis, Maltego, Microsoft Baseline Security Analyzer, Medusa, Naabu, Ncrack, Ndiff, Tenable Nessus, Netdiscover, Netsparker, Netsparker Cloud, Rapid7 AppSpider, Rapid7 Metasploit, Rapid7 Nexpose, Nexpose Enterprise, NextNet, Nikto, Nipper, Nmap, Nuclei, OpenScap, Openvas, PasteAnalyzer, Peeping Tom, ping, propecia, Qualysguard, QualysWebApp, rdpscan, Recon-NG, Retina, Reverseraider, Shodan, Skipfish, SonarQube, SourceClear, SSHdefaultscan, SSL Labs, SSLyze, Sublist3r, Telnet, Theharvester, Traceroute, W3af, Wapiti, Wcscan, WebInspect, Wfuzz, Wfuzz, WhatWebPlugin, WhiteSource, whois, WPScan, Xsssniper, X1, OWASP ZAP

Sérülékenységvizsgálat szolgáltatás árajánlat

Keresse etikus hacker kollégáinkat az Árajánlat gombbal, és kérjen tájékoztatást az Ön által üzemeltetett rendszerek fenyegetettségéről!

Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt szolgáltatás Sérülékenységmenedzsment folyamata KKV és nagyvállalati környezetben Sérülékenységvizsgálat, penetrációs teszt és red teaming jellemzői Rapid sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt webfejlesztők számára Automatikus sérülékenységvizsgálat korlátai, eredményei Sérülékenységvizsgálat és penetrációs teszt lépései Sérülékenységvizsgáló szoftver vagy manuális vizsgálat és penetrációs teszt
Árajánlat